Annonce
Billund Ugeavis

Spisested: Ny sushi-restaurant åbner i Billund i oktober

Det bliver efter planen i slutningen af oktober, at Zenghui Lin slår dørene op til sin nye sushi-restaurant på Butikstorvet i Billund. Foto: Martin Ravn
Der vil være sushi og kinesisk buffet på menuen i Billunds kommende restaurant på Butikstorvet. Indehaver Zenghui Lin er ved at gøre lokalerne i stand, og hvis alt går vel, bliver dørene slået op i slutningen af næste måned.
Annonce

Billund: I løbet af kort tid vil Billund have endnu et spisested, når Zenghui Lin begynder at lange sushi over disken i sin nye restaurant på Butikstorvet.

- Planen er at åbne i slutningen af oktober. Vi har ikke nogen præcis dato endnu, men det skulle gerne blive i slutningen af næste måned, fortæller Zenghui Lin, som kommer til at stå i spidsen for byens nye restaurant.

Zenghui Lin driver i forvejen Atami Sushi i både Kolding og Vejle, og nu kaster den 36-årige kineser sig ud i sit tredje restauranteventyr på dansk grund, når Billund bliver føjet til rækken. Her får Zenghui Lin masser af plads at boltre sig på, når hele stueetagen i den bygning, hvor Beth Baun tidligere hørte hjemme, snart er færdig. Zenghui Lin vurderer, at der vil kunne være mellem 130 og 150 gæster i hans restaurant.

Forvandling på Butikstorvet

En større forvandling er i disse år ved at ske på Butikstorvet i Billund. Om halvandet år er en helt ny bydel skudt op. Her bliver der bygget 4500 kvadratmeter til butikker og kontorer, mens der i de forskellige komplekser vil blive lavet to lejligheder på mellem 95 og 160 kvadratmeter.
Annonce

Alternativ til pizzaen

Håndværkerne har stadig travlt med at gøre lokalerne i stand i den nybyggede ejendom, der med sin placering lige mellem Lego House og bamsemuseet dårligt kan undgå at tiltrække turisternes opmærksomhed. Netop turisterne er da også årsagen til, at Zenghui Lin har valgt Billund som det næste sted at starte et madeventyr.

- Vi ved, at der kommer mange turister til Billund hvert år, og her er ikke så mange forskellige restauranter. Det er mest italienske restauranter med pizza og pasta, der er mulighed for at få. Derfor vil jeg gerne prøve at lave noget andet mad, siger Zenghui Lin, der i restauranten i Billund vil køre efter det samme koncept, som han har succes med i både Kolding og Vejle. Et koncept, hvor den ønskede sushi bestilles ved bordet via en tablet, men modsat Kolding og Vejle får Billund også en buffet.

- Her vil være en kinesisk buffet og sushi. Der vil være mulighed for at få all you can eat, siger han.

Zenghui Lin, der privat bor i Odense, vurderer, at han i hvert fald i det første år vil have sin daglige gang i restauranten i Billund. Herefter vil han efter al sandsynlighed pendle mellem sine tre spisesteder.

36-årige Zenghui Lin har boet i Danmark i 10 år. Nu åbner han sit tredje spisested, når han slår dørene op til en ny sushi-restaurant på Butikstorvet i Billund. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce