Annonce
Billund Ugeavis

Spisested: Sushi-restaurant åbner ved siden af Lego House

Nu kan man snart få Sushi i Billund. Arkivfoto: Flemming Larsen
På den anden side af sommerferien slår endnu et spisested dørene op lige ved siden af Lego House. Her åbner en ny restaurant med sushi og kinesisk buffet.
Annonce

Billund: Der er i forvejen rig mulighed for at få sig en pizza eller en burger i Billund, og fra efteråret kommer en ny type fastfood til byen. Her bliver det nemlig muligt at spise sushi.

Det er Zenghui Lin, som i forvejen ejer af Atami Sushi i Vejle og Kolding, som har vendt blikket mod Billund, hvor han nu vil åbne en restaurant.

Zenghui Lin er faldet for lokalerne i den ejendom, som for tiden er ved at blive bygget i det hjørne af Butikstorvet, hvor Beth Baun indtil for et par år siden hørte hjemme.

- Vi ser meget frem til at åbne i Billund og tilbyde noget nyt til byens borgere og de mange turister, siger Zenghui Lin, der til dagligt bor i Odense.

Forvandling på Butikstorvet

En større forvandling er i disse år ved at ske på Butikstorvet i Billund. Om halvandet år er en helt ny bydel skudt på. Her bliver der bygget 4500 kvadratmeter til butikker og kontorer, mens der i de forskellige komplekser vil blive lavet to lejligheder på mellem 95 og 160 kvadratmeter.
Annonce

Sushi og kinesisk buffet

I både Kolding og Vejle driver Zenghui Lin sushirestauranter under navnet Atami. Det bliver dog ikke et navn, han vil tage med sig til Billund. Her har han planer om et lidt anderledes koncept, og derfor vil navnet på spisestedet også blive et andet.

- Som det ser ud nu, vil vi tilbyde sushi og kinesisk buffet i Billund, og derved vil restauranten adskille sig fra de to andre, hvor der ikke er buffet, fortæller Zenghui Lin.

Der er endnu ikke sat nogen dato på, hvornår borgere og gæster i Billund for første gang kan sætte tænderne i sushi. Først skal byggeriet dog stå færdigt, og der går stadig nogle måneder, før det er tilfældet.

Hvis alt går, som Zenghui Lin håber, kan han allerede i løbet af august begynde at flytte ind i de nye lokaler og derefter begynde at servere sushi i september.

Annonce

Butikstorv under forvandling

Butikstorvet i Billund er i disse år under kraftig forandring. Området er, som de fleste, der færdes i Billund nok har opdaget, en stor byggeplads, og hvis alt går vel har Billund om halvandet år fået en helt ny bydel.

På Butikstorvet er der ved at blive bygget 4500 kvadratmeter butikker og kontorer samt 20 lejligheder på mellem 95 og 160 kvadratmeter.

Zenghui Lin ejer i forvejen Atami Sushi i Vejle og Kolding. Arkivfoto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce