Annonce
Billund Ugeavis

SuperBrugsen skaber "luft" mellem kunderne

Sådan ser markeringen i SuperBrugsen ud. Foto: Privat
Annonce

Billund: Hos SuperBrugsen har man taget et ny tiltag for at mindske muligheden for smitte af coronavirus blandt kunderne i butikken.

De har netop valgt at lave "mellemrum" i køen ved kasserne ved at sætte markeringer på gulvet, så kunderne står med afstand til hinanden.

- Det er der nogle af vores kolleger andre steder, der har gjort, og det har de fået positive tilbagemeldinger for, siger uddeler i SuperBrugsen, Steven Nielsen.

Foruden markeringerne på gulvet, er det også blevet besluttet, at hvis der bliver kaldt en ekstra medarbejder til kassen, åbner kasse 3 som den første.

Uddeleren har da også nogle råd til sine kunder for at mindske risikoen for smitte:

- Brug de handsker, vi har rundt omkring, hav god håndhygiejne og undgå at betale med kontanter, men brug betalingskort eller "scan og betal", så går det nok, lyder det fra Steven Nielsen.

Annonce

Ro efter hamstring

Som mange andre fødevarebutikker oplevede også SuperBrugsen hamstring torsdag, men nu er borgernes indkøbsvaner ved at ligne sig selv igen.

- Der var sådan en panikreaktion. Torsdag morgen var det nærmest ekstremt, vi solgte tre gange mere, end vi plejer at gøre. Det er klart, at når der bliver hamstret voldsomt, det kan vores lagre og producenter ikke håndtere.

Fra tirsdag formiddag skulle flere af de tomme hylder være ved at blive fyldt op. Blandt andet hylderne med toiletpapir, for det er der ikke mere af, lyder det fra uddeleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce