Annonce
Billund Ugeavis

Synoptik flytter efter flere år i byggerod: Håber at kunderne vender tilbage

Synoptik i Billund er rykket ind på det nye butikstorv. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Synoptik i Billund kan både tilbyde et linse-prøverum og synstest af flere personer på én gang i deres nye lokaler på Butikstorvet.
Annonce

Billund: Efter flere år med kraner og håndværkere omkring sig, er Synoptik rykket til nye lokaler på Butikstorvet ud mod Hans Jensensvej.

- Det er samme størrelse lokale som vores nuværende, men de er nye, moderne og med et bedre indeklima, siger Benny Christensen, der er regionschef for Synoptik.

Trods lighed i størrelse vil de svagtseende kunder kunne se frem til nye faciliteter hos optikeren. De får både prøverum til linser, to rum til synsprøver  og et separat lokale til sundhedstjek.

- Vi har svært ved at få armene ned. Det er nogle af de bedste lokaler i området, siger Benny Christensen.

Optikerkæden kan desuden se frem til ikke længere at skulle dele grusparkeringsplads med andre forretningsdrivende. Den får egen kundeparkering lige ude foran døren.

Annonce

Kunder vender tilbage

Også på medarbejderfronten sker der ifølge Benny Christensen nogle ændringer.


Vi har en forventning om, at flere af vores kunder vil vende tilbage, når nu adgangen bliver lettere

Benny Christensen


En ny medarbejder er blevet ansat, og butikschefen Rikke Kradrup, skal ikke længere have fokus på både butikken i Billund og Grindsted, men i stedet kun koncentrere sig om forretningen på Butikstorvet.

- Rikke bliver hovedansvarlig for butikken i Billund, hvor vi blandt andet har en firmaaftale med Lego, som vi leverer skærmbriller til, forklarer han.

De midlertidige lokaler på Butikstorvet gjorde det vanskeligere for kunderne at komme til optikeren, og derfor er håbet også, at flere vil vende tilbage, når nu der ikke ikke rives ned og bygges omkring dem længere.

- Vi har en forventning om, at flere af vores kunder vil vende tilbage, når nu adgangen bliver lettere, lyder det fra regionschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Annonce