Annonce
Billund Ugeavis

Tankanlægget i Hejnsvig kommer op i denne uge

Sådan så det ud, efter en lastbilchauffør var braget ind i benzinalægget ved Dagli' Brugsen i Hejnsvig. Anlægget er nu genetableret, og fra midten af denne uge kan der igen tankes benzin i Hejnsvig. Arkivfoto: Alex Hermann
I et par uger har det ikke været muligt at fylde benzin på bilen i Hejnsvig. Fra midten af denne uge er anlægget igen blevet etableret.
Annonce

Hejnsvig: Fra midten af denne uge skulle det gerne igen være muligt at fylde bilen op med benzin i Hejnsvig. Efter et par uger uden mulighed for at tanke benzin, er det ødelagte anlæg igen ved at blive etableret. Uddeler Erik Laursen fortæller, at det muligvis allerede er tirsdag aften, at det igen bliver muligt at fylde brændstof på bilen.

Tankanlægget, der er placeret ved Dagli' Brugsen midt i Hejnsvig, har været ude af drift siden den 21. januar, hvor det med et ordentligt brag blev jævnet med jorden. En lastbilchauffør, der skulle afleverer varer til Dagli' Brugsen, havde overset tankanlægget, og han bakkede derfor sin lastbil direkte ind i anlægget, som derfor væltede.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over uheldet. Der var heldigvis ingen, der kom til skade, men vi er kede af, at der er mange kunder, som ikke har kunnet tanke. Det er ikke bare sådan lige at etablere en tankstation, men vi har gjort os umage for at få det gjort hurtigst muligt, så vores kunder igen kan fylde brændstof på bilen, siger Erik Laursen.

Selvom det er muligt at tanke fra midten af denne uge, bliver tagsøjlen og seddelautomaten først monteret i næste uge. Det betyder, at der i den kommende uges tid ikke kan betales med kontanter ved automaten. Det er dog muligt at bruge betalingskort eller betale via OK's app.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce