Annonce
Billund Ugeavis

Travbanen og golfklubben får støtte af kommunen

Billund Trav kan glæde sig over, at Billund Kommune i endnu en sæson gerne vil være sponsor. Også Gyttegård Golfklub har fået tilbudt et sponsorat - dog noget mindre end ønsket. Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce

Billund/Gyttegård: Både Billund Trav og Gyttegård Golfklub kan glæde sig over, at Billund Kommune har vendt tommelfingeren i vejret til at være sponsorer for klubberne. Mens Billund Trav får en støtte på de 75.000 kroner, som var det ansøgte beløb, bliver golfklubben ikke begunstiget i helt samme grad, som den havde sat næsen op efter.

Golfklubben havde håbet, at Billund Kommune ville lave en aftale over flere år og hvert år støtte med enten 150.000 eller 200.000 kroner. Men nu må de i golfklubben sadle lidt om, for det er et væsentligt mindre beløb, som Billund Kommune vil sende i den retning.

- Sidste år havde vi en markedsføringsaftale på 50.000 kroner med golfklubben, mens de spillede i 1. division. Nu er de så rykket ned. Hvis man sammenligner med håndboldklubben, som vi satte op i sponsorat, da de rykkede op, skal der også være en forskel. Så nu vil vi tilbyde dem 30.000 kroner og en 1-årig aftale. Hvis de så rykker op, kan vi kigge på det igen, siger borgmester Ib Kristensen (V).

Kommunal støtte til virksomheder

En kommune må ikke støtte en virksomhed. Professionelle sportsklubber betragtes som virksomheder, som en kommune ikke må støtte.

Kommunen må derimod gerne købe reklamer og på den måde brande sig selv. Mange kommuner benytter professionelle sportsklubber til at reklamere for sig, men for at der ikke er tale om en decideret støtte, skal kommunen have en vare retur for sine sponsorkroner. Denne vare vil oftest være i form af reklamer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

Billund Ugeavis

Til fællessang i regnvejr

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce