Annonce
Billund Ugeavis

Turister stod i kø til shuttlebussen i 2019

Shuttlebussen, der i ni uger hver sommer kører rundt i Billund, er blevet udsmykket af børn. Bussen har vist sig at være meget populær.
Der er tryk på shuttlebussen i de ni uger, den kører rundt i Billund. Flere end 36.000 mennesker var i 2019 med bussen.
Annonce

Billund: Det er meget populært for borgere og turister at køre med Billunds shuttlebus. I de seneste cirka 10 år har shuttlebussen hver sommer gratis fragtet både lokale borgere og turister rundt mellem de væsentligste destinationer i Billund, og det er en ordning, som folk har taget til sig.

I løbet af 2019 har ikke færre end 36.036 mennesker kørt med shuttlebussen i de ni uger, den har været på vejene. Det er en stigning på mere end 21 procent i forhold til 2018, hvor der "blot" trådte 29.690 mennesker ind og ud af den gratis bus.

Shuttlebussen har i ni uger hen over sommeren kørt fra Billund Lufthavn forbi Hotel Zleep, Legoland, Hotel Propellen, Hotel Svanen, Legoland Holiday Village, Lalandia, Hotel Legoland, Billund Centret, Lego House, Bamsemuseet og Hotel Refborg for derefter at tage den samme vej tilbage igen.

Shuttlebussen

Shuttlebussen har siden 2010 kørt i sommerperioden, hvor den har fragtet både lokale og turister rundt i Billund.

Det er Billund Handelsforening, der er ansvarlig for shuttlebussen, som udover handelsforeningen er finansieret af byens hoteller, Billund Lufthavn, Legoland, Lego House og Lalandia.

Det er gratis at køre med shuttlebussen, som på alle hverdage klokken hel kører fra Billund Lufthavn forbi Hotel Zleep, Legoland, Hotel Propellen, Hotel Svanen, Legoland Holiday Village, Lalandia, Hotel Legoland, Billund Centret, Lego House, Bamsemuseet og Hotel Refborg - og derefter retur igen.

Annonce

Stor succes

Det er Billund Handelsforening, der står for driften af shuttlebussen, som udover handelsforeningen bliver finansieret af byens hoteller, lufthavnen, Legoland, Lego House, Lalandia og Bamsemuseet. Dertil yder Billund Kommune et tilskud.

Succesen med shuttlebussen var faktisk så stor, at der i de travleste uger var episoder, hvor bussen var så fyldt, at enkelte personer blev tvunget til at vente en omgang, inden de kunne komme med bussen.

Året har også budt på endnu en ny, gratis shuttlebus - nemlig fra Vejle til Billund og tilbage igen med flere stop undervejs ved attraktioner og overnatningssteder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce