Annonce
Billund Ugeavis

Udstil kunst i Billunds mindste galleri

Billund Frirum bliver nu byens mindste galleri. Meningen er, at alle kan udstille deres kunst her for en stund. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg

Billund: Billund har fået endnu et galleri - omend det er byens mindste af slagsen.

Galleriet hedder "Your Art Here", og udstillerne er forbeholdt dem, der bruger Playline. De kan således vise deres kunst frem i Frirum.

- Alle kan udstille uanset alder, kunstneriske evner og i ethvert materiale, for eksempel akvarel, blyant, keramik, tekstiler eller noget helt andet, man kan lide at arbejde med, siger Lucy Read, kunstner i Culture Shift.

Man skal ansøge om at udstille i galleriet. Det betyder, at man skal sende en ansøgningsformular og en scanning eller et foto af det originale kunstværk inden 22. februar. Formularen kan downloades på www.cultureshift.dk/downloads.

Da galleriet er i Frirum og kan eksponeres for alle vejrforhold, udstiller Your Art Here ikke originaler og vil printe og indramme en kopi af kunsten til udstilling.

Projektet er inspireret af den nisse-konkurrence, der var på Playline i december, da nogle af kunstværkerne ikke passede til netop denne konkurrence. Nu er der derimod rig mulighed for at tage fat på enhver stil og vise det frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce