Annonce
Billund Ugeavis

Ungdomsskolen har mere end fordoblet antallet af tilmeldinger

Rikke Nedergaard har sat gang i en masse, siden hun kom til som ny ungdomsskoleleder. Det har de unge opdaget, og nu strømmer de til. Foto: Martin Ravn
Billund Ungdomsskole har sat gang i nye tiltag. Det har de unge opdaget.
Annonce

Billund Kommune: Selv om man stadig kan se en gåsegang af knallerter med unge i ensfarvede veste på, er ungdomsskolen i Billund Kommune meget andet end knallertundervisning. Her er også beautycamp, hiphop - og lektiecafe, og det virker.

Antallet af tilmeldinger er mere end fordoblet i forhold til sidste år: Ungdomsskolen har indtil nu i sæson 2019/2020 fået 881 tilmeldinger mod 406 i skoleåret før. I konkrete personer er der i år 684 unge med i aktiviteterne, mens der sidste år var 392.

Det er tal, der glæder Rikke Nedergaard, som i sommer tiltrådte som leder og sammen med de omkring 30 medarbejdere satte ambitionsniveauet i vejret.

- Vi har en række nye tiltag. Vi har fået nyt og mere iøjnefaldende look, og det opdager de unge. Vi har ramt plet, siger hun og peger på, at ungdomsskolen allerede var i et godt flow med kontakt til unge, inden hun kom til.

Billund Ungdomsskole havde blandt andet stor succes med sommerferieaktiviteter i juli 2019, så Rikke Nedergaard har kunnet bygge videre på noget, der var på vej i en god retning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce