Annonce
Billund Ugeavis

Vælg Stephanie; hele Billund Kommune fortjener forandring og udvikling

Stephanie Storbank vil være det rette valg som Venstres spidskandidat, mener Lise Rask og Henrik Rask. Arkivfoto: André Thorup

Læserbrev: Den 24. november stemmer Venstre-vælgerforeningerne i Billund Kommune om, hvem af de fire opstillede der skal være partiets spidskandidat til kommunalvalget næste år – og dermed sandsynligvis kommunens nye borgmester. Husk, at der også kan brevstemmes mellem kl. 11 og 18 i Magion.

Det bliver et valg mellem status quo og en udviklingsorienteret fremtid!

Stephanie Skovgaard Storbank er det progressive og nytænkende valg, både som Venstres spidskandidat og i særdeleshed som kommunens nye borgmester.

Annonce

Stephanie kan skabe samling og sammenhængskraft. Hun kan skabe et helt nyt borgerfællesskab på tværs af geografien, uanset land eller by. Stephanie kan forene de politiske særinteresser i brede, fælles resultater. Og hun vil - med sit talent for mennesker og kommunikation - være et superaktiv i profilering af kommunen udadtil. Det vil tiltrække nye typer virksomheder, både de videnstunge og de højteknologiske.

Den vare kan ingen af de øvrige V-kandidater levere – SÅ enkelt er det!

Med Stephanie som borgmester får vi muligheden for at udvikle landets stærkeste kernevelfærd. Den grønne omstilling kan endelig blive en integreret del af udviklingen. Kommunens unikke naturkvaliteter kan få den nødvendige, beskyttende opmærksomhed. Forenings- og kulturlivet kan få et stærkt tiltrængt løft. Og der bliver tænkt på at gøre bosætningsmulighederne langt mere diverse, på den attraktive måde. Alt sammen baseret på, at Billund Kommune skal udvikles til at være suveræn dansk mester i erhvervsvækst.

Vi har både et robust udgangspunkt og et ekstraordinært stærkt potentiale. Men det kalder på anderledes klare visioner, nytænkning og handlekraft i den øverste politiske ledelse for at udvikle og realisere det.

Så derfor en kraftig opfordring til alle Venstre-medlemmer: Vælg Stephanie som ny spidskandidat – det fortjener ALLE generationer i HELE Billund Kommune og vores fælles fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce