Annonce
Billund Ugeavis

Vellykket: Glæde over gallashow

Børnekorene var også med. Foto: André Thorup
Der lød lutter lovord i pausen ved søndagens store gallashow, hvor elever fra kultur- og ungdomsskolen fyldte Magion.
Annonce

Grindsted: I år var det fjerde gang, man kunne opleve gallashow i Billund Kommune. Kulturskolen lagde ud i 2012, og siden kom ungdomsskolen med, da de to institutioner blev lagt sammen i 2015. Siden 1. april har de igen været delt op i to, så gallashowet var også en fejring af det fællesskab, som er skabt gennem årene sammen - og som ifølge kulturskoleleder Per Weile Bak vil fortsætte de kommende år.

Han var i hopla og glædede sig over igen at kunne byde velkommen:

- Her er en fantastisk stemning allerede, og det bliver bare bedre og bedre, lød det fra scenen, hvor også unge- og kulturudvalgsformand havde et par ord at sige:

- Jeg glæder mig til at rejse rundt i tiden og høre musik og blive rørt over de minder, musikken vækker. Musik er også en måde at glemme tid og sted, og det er vigtigt i en hverdag, hvor alting går så hurtigt. Jeg er meget stolt over jer og glad for at være her i dag.

Og så var der ellers musik og teater, musicalstjernen Pelle Emil Hebsgaard, sanglærken Søs Fenger og lokale sanglærker, som fik publikum op af stolene. Showet indeholdt også en hyldest til Underholdningsorkesteret, der i år fylder 40 år.

Det er fantastisk. Man bliver jo helt stolt over sin kommune.

Begejstret tilhører i pausen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce