Annonce
Billund Ugeavis

Verdens største fodbold er bygget i Lego-klodser

Hvad laver man under en coronanedlukning? I Lego House byggede man verdens største fodbold under nedlukningen. Foto: Lego House

Billund: Fra den 2. juni, hvor Danmark møder Tyskland og til den kommende EM-turnering, der slutter den 11. juli, præsenterer Lego House verdens største fodbold i Lego-klodser.

Fodbolden er bygget af personalet i Lego House under corona nedlukningen, hvor alt fra rengøringsassistenter til designere, køkkenpersonale og den administrative direktør har bidraget til skabelsen af den gigantiske fodbold.

Sammen har de siddet og bygget med 173.600 klassiske to gange to Lego-klodser, imens oplevelseshuset var nødsaget til at holde lukket. Det resulterede i en fodbold på 2,5 tons og en højde på 4,10 meter. Det har taget medarbejderne 150 timer at færdiggøre fodbolden.

Annonce

- Fodboldens design er den ikoniske fodbold, som alle kan genkende. Det synes jeg er super fedt, også selvom den ikke ligner den, der spilles med under EM, siger experience manager Søren Hansen Hinge.

Frem til EM finalen den 11. juli kan alle gratis komme ind i det offentligt tilgængelige square i Lego House og se den nye verdensrekord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Annonce