Annonce
Billund Ugeavis

Virksomhedsservice er i fuld sving: Tilbyder kage til kaffen

Billund: Virksomhedsservice er i fuld sving. Virksomhedsservice er en del af Jobcenter Billund, hvor de lokale virksomheder blandt andet kan få hjælp til rekrutteringen af nye medarbejdere - både fuldtidsansatte og deltidsansatte.

På grund af coronasituationen kan Virksomhedsservice ikke besøge de lokale virksomheder, i det omfang de plejer. Derfor har det været nødvendigt at finde alternativer til at bevare og vedligeholde samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Det er baggrunden for, at mange virksomheder er blevet kontaktet, hvor der bliver lagt op til, at hvis virksomheden giver kaffen, så kommer Virksomhedsservice med kagen.

Ønsker man et besøg af Virksomhedsservice, så kan man booke et møde på telefon 7972 7800 eller via e-mail på virksomhedsservice@billund.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce