Annonce
Billund Ugeavis

Vorbasse får nye familieboliger

I Vorbasse har der gennem flere år stået byfornyelse på programmet. Billun dKommune har nu sagt ja til at bakke op om et projekt med 14 nye familieboliger på hjørnet af Skjoldbjergvej og Tårngade. Arkivfoto: Lars Fahrendorff
Hjørnet ved Skjoldbjergvej og Tårnvej i Vorbasse får snart nye boliger.
Annonce

Vorbasse: 14 almene familieboliger er på vej centralt i Vorbasse. Det er i området mellem Skjoldbjergvej og Tårngade, at der er planer om at opføre de 14 familieboliger, der vil blive udformet som rækkehuse i to plan.

Halvdelen af de 14 familieboliger bliver 115 kvadratmeter store, mens de resterende blot bliver 100 kvadratmeter. Til gengæld bliver de en tusse om måneden billigere end de større boliger, der kommer til at koste 7900 kroner udover diverse forbrug.

Projektet er noget, der bliver set frem til i Vorbasse, hvor lokalområdet er blevet inddraget i processen.

- Det er noget, der i Vorbasse er blevet arbejdet med i de seneste to år. Det begyndte med et henvendelse til boligforeningen Bovia og sælgeren af grunden midt i byen. Senere er der brugt 50.000 kroner på at udarbejde et oplæg, der er præsenteret på et borgermøde, og efterfølgende har der været indkaldt til borgermøde, og til sidste er der taget kontakt til kommunen, sagde Jørn Poulsen (V), da projektet blev godkendt sidste uge i byrådet.

Inden der kan blive boliger på området, skal der laves en ny lokalplan og et nyt kommuneplantillæg for området. Alene dette papirarbejde tager som udgangspunkt et års tid at få på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce