Annonce
Billund Ugeavis

Westernaften vender tilbage til Legoland i 2021

Rattlesnake spillede i 2020 til countryaften på Byens Plads. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Intet har været, som det plejer i 2020. For de countryglade vender det traditionsrige "westernaften" heldigvis tilbage til Legoland næste år.
Annonce

Billund: Westernaften blev i 2020 aflyst i Legoland på grund af coronavirus.

Planen er dog, at de livlige torsdage i juli, der særligt for lokale borgere i Billund og omegn har været en tradition at deltage i gennem flere år, vender tilbage til parken i 2021.

- Westernaften i Legoland kommer tilbage i 2021, hvis det er muligt for os at gennemføre det med de restriktioner, der gælder på det tidspunkt, lyder det fra PR-chef i Legoland Kasper Tangsig.

- Det skal naturligvis være en sikker og tryg oplevelse for vores gæster, og vi glæder os rigtig meget til, at vi forhåbentligt kan have ægte westernstemning i Legoland igen næste sommer.

Westernaften foregår i Legolands westernområdet kaldet Legoredo. Her har countrybandet Rattlesnake traditionelt været med til at skabe den helt rette stemning af det vilde vesten, mens sparreibs og legoklodsformede pommes frites er blevet serveret ved de udendørs langborde.

Annonce

Countryaften på Byens Plads

Folk i Billund og omegn blev dog langt fra snydt for westernstemning i 2020.


Det gik supergodt alle fem gange, og flere af gangene havde vi også udsolgt

Pernille Steffensen


Billund Handelsforening fik lokket det populære band til at spille på Byens Plads til "Countryaften", mens lokale restauranter sørgede for noget godt at spise til deltagerne.

Ejer af Wauw Studio, Pernille Steffensen, var tovholder på sommereventet Costa del Billund, og det var hende, der fik bandet til bymidte for handelsforeningen.

- Det gik supergodt alle fem gange, og flere af gangene havde vi også udsolgt. Der var også deltagere, som kom hver torsdag, og det var jo fantastisk at se, fortæller hun.

Der var plads til 200 deltagere, som skulle blive siddende, og de måtte ikke synge med på sangene.

- Rattlesnake opfordrede folk til at synge med uden at synge med, så de lavede lidt sjov ud af det, siger Pernille Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce