Annonce
Billund Ugeavis

Wow Park kåret som Årets Actionoplevelse

Jacob Hindhede og Aage Hindhede fik søndag overrakt prisen som årets actionspark. PR-foto
Wow Park blev nomineret og vandt "Årets actionoplevelse" af familieguiden Børn i Byen.
Annonce

Børn i Byen er Danmarks største guide for børnefamilier med børn mellem 0 og 12 år. Vinderen af Børn i Byen Prisen 2020 i kategorien ”Årets actionoplevelse” blev kåret søndag den 25. oktober til et 10 års jubilæums prisshow på Axelborg i København.

Vinderen blev Wow Park. Ejerne af de to parker, Jacob og Aage Hindhede deltog i prisuddelingen.

Jacob Hindhede, direktør og medstifter, er ifølge en pressemeddelelse fra Børn i Byen selvfølgelig både stolt og glad for prisen.

- Det er en fantastisk afslutning på sæsonen, at vi nu har modtaget denne pris. Vi vil gerne sige tak, både til Børn i Byen, til alle, der stemte på os og ikke mindst til vores seje medarbejdere, som virkelig har fortjent denne pris, siger Jacob Hindhede.

Annonce

Måske er der mere på vej

Han ser nu frem til med spænding, at Wow Park er i finalen om endnu en pris. Det er Oplevelsesprisen 2020 i kategorien ”Bedste familieoplevelse”.

- Ud af 55 nomineringer er vi udvalgt blandt kun syv finalister. Vi er topstolte over nomineringen, og vi vil selvfølgelig gerne gå hele vejen og vinde, siger Jacob Hindhede.

Det er DuGlemmerDetAldrig.dk, som står bag prisen.

Han må vente i spænding lidt endnu, da der stadig afgives stemmer, og det forventes, at vinderen offentliggøres om et par uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Annonce