Annonce
Billund Ugeavis

Zleep Hotel er Billunds mest velbevarede hemmelighed: - Vi har byens bedste udsigt og god kaffe til en 20'er

Martin Ebmark er ny hoteldirektør for Hotel Zleep i Billund. Foto: Jacob Schultz
Martin Ebmark er Zleep Hotels nye hotelchef, og hans mål er klart, for hotellet skal blive synlig i de lokales bevidsthed. Det skal blandt andet ske med en god kop kaffe, rolige omgivelser og udsigt over flyene.

Billund: Det er lokale kræfter, der nu står i spidsen for Zleep hotellet ved lufthavnen. Den 48-årige Martin Ebmark, der til dagligt bor i byen, er nemlig hotellets nye hotelchef.

- Hvor heldig kan man være, at det er i Billund, hvor jeg bor? Så jeg er meget glad, og på en skala fra 1 til 10 er jeg 10, siger Martin Ebmark, der blandt andet kan skrive 10 års erfaring som direktør for Folkeferie.dk på sit CV.

- Inden jeg kom hertil, havde jeg boet på Zleep én gang, og jeg syntes fra begyndelsen, at det var et ret fedt koncept. Det er det bedste i sin klasse, snorlige i sit udtryk, og så er Zleep i en rivende udvikling. Jeg er gået ind til noget, jeg virkelig tror på, siger Martin Ebmark.

Annonce

Og målet er klart for fynboen. Zleep Hotels skal også være for borgerne i Billund, ikke kun forretningsrejsende og turister.

- Vi har byens bedste udsigt og god kaffe til en 20'er, siger Martin og slår armene ud mod lufthavnens baner, hvor et privatfly gør klar til at lette i solskinnet.

Velbevaret hemmelighed

Den økologiske kaffe er sågar nøje udvalgt af hotelchefen selv.

- Jeg går selv meget op i kaffe, fortæller han og serverer en kop fra den schweiziske kaffemaskine bag disken i receptionen. Maskinen er helt ny.

- Og af bedste kvalitet, understreger han og håber, at flere lokale vil benytte sig af hotellets faciliteter.

Martin Ebmark har selv undersøgt markedet for at finde den bedste kaffe. Foto: Jacob Schultz

- Vi er byens mest velbevarede hemmelighed, for man må hellere end gerne komme herud og drikke en kop kaffe uden at bo på hotellet. Man må også bare komme herud og arbejde, hvis man har brug for et sted at sidde. Efter morgenmaden er her stille, og vi vil gerne have det til at summe af liv, siger han.

Martin Ebmark

  • 48 år.
  • Ny direktør for Zleep Hotel Billund.
  • Opvokset i Odense.
  • Bor i Billund med sin kone, Line, og deres to børn på to og seks år.
  • Er tidligere direktør for Folkeferie.dk.

Martin Ebmark vil desuden gøre det lettere for turisterne at komme ind til byen, så inden længe får hotellet cykler, så overnattende gæster bedre kan udforske området.

Martin Ebmark er 48 år og bor til dagligt i Billund. Foto: Jacob Schultz

Ambitionerne er dog større for den nye hotelchef, der håber på et fremtidigt samarbejde med byens andre store attraktioner, virksomheder og overnatningssteder.

- Jeg vil gerne opfordre til samarbejde, så vi sammen kan udnytte ydersæsonen. Jeg håber, min entusiasme smitter af, så vi sammen kan finde ud af, hvad kan vi gøre for de lokale, så vi får skabt mere liv her i byen, lyder det energisk fra ham.

Zleep Hotels har på nuværende tidspunkt 13 hoteller fordelt over hele landet, samt et i Sverige. I 2022 udvider de med hoteller i Glostrup, Hillerød og Vejle.

Hotel Zleep i Billund skal også være et sted, de lokale besøger. Foto: Jacob Schultz


Jeg håber, min entusiasme smitter af, så vi sammen kan finde ud af, hvad kan vi gøre for de lokale, så vi får skabt mere liv her i byen.

Martin Ebmark, ny hoteldirektør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Annonce