Annonce
Billund Ugeavis

Zleep Hotels har fået ny hotel manager

Martin Ebmark er tiltrådt som ny hotel manager for Zleep Hotels lufthavnshotel i Billund. Foto: PR

Billund: Zleep Hotels har ansat en ny hotel manager på kædens store lufthavnshotel i Billund. Valget er her faldet på Martin Ebmark, der med sine 25 års erfaring fra hotel- og rejseindustrien, nu skal sætte skub i driften på familie- og lufthavnshotellet.

- Vi er enormt glade for at kunne præsentere Martin som ny hotel manager i Zleep. Det kræver solid driftserfaring, stor viden om rejse- og turistbranchen, samt kendskab til lokalområdet, at drifte og lede et hotel som Zleep Hotel Billund Airport, siger Jytte Vestergaard, director of operations i Zleep Hotels.

- Der er ingen tvivl om, at hotellet har et enormt stort potentiale. Et potentiale, jeg ser frem til at involvere lokalområdet og mine medarbejdere i. Jeg har et solidt iværksættergen, som jeg glæder mig til at få i spil inden for rammerne af Zleeps enkle og spændende hotelkoncept, siger Martin Ebmark.

Annonce

Martin Ebmark har ligeledes mange års erfaring med ledelse, blandt andet som konsulent, direktør og salgschef. Senest har han drevet et stort hotel, Mellieha Holiday Centre, på Malta.

Martin Ebmark tiltrådte stillingen den 19. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Annonce