Annonce
Bjerringbro Avis

Årets kassedame: Superbrugsen er min familie

Michaela Dragoianu der arbejder hos Superbrugsen er af kunderne blevet kåret som Danmarks sødeste og bedste kassedame. Foto: Morten Pedersen

Michaela Dragoianu, der kom til Bjerringbro fra Rumænien i 2013, er blevet kåret af Samvirke og alle kunderne som årets bedste og sødeste kassedame.

Annonce

Bjerringbro: Midt i december lagde Samvirke - Coops medlemsblad, en julekonkurrence på deres facebook-side, hvor man kunne give sin mening til kende og dermed være med til at kåre Danmarks bedste, sødeste kassedame. Nu er vinderen fundet, og med over 90 procent af alle stemmer er æren samt en dejlig julebuket gået til Michaela Dragoianu, der arbejder hos SuperBrugsen i Bjerringbro.

- Det er helt vildt, siger uddeler hos SuperBrugsen Bjerringbro, Morten Laursen der kan se, at der ligger over 500 kommentarer, der alle fortæller den samme historie: at Michaela Dragoianu er den mest fantastiske og søde kassedame.

Rumænske Michaela Dragoianu er kendt vidt og bredt i Bjerringbro for sit gode humør og sin høje service, og det er også tilfældet denne dag, hvor avisen er på besøg for at sige tillykke med titlen.

En travl, men glad Michaela Dragoianu haster gennem butikken, mens hun hilser på den ene kunde efter den anden - som hun både husker navne på men tydeligvis også ofte taler med.

- Jeg elsker virkelig mit arbejde her i SuperBrugsen, og jeg er bare så glad for at have fået chancen, siger Michaela Dragoianu, der kom til Danmark i 2013 og siden 2015 har været fastansat i butikken.

Hendes egen forklaring på, hvorfor hun ifølge kunderne er så god en kassedame, handler ifølge hende om, at hun har gode kollegaer og gode kunder.

- Menneskene, der bor i Bjerringbro, er bare dejlige, og SuperBrugsen er en rigtig god arbejdsplads, siger Michaela Dragoianu, på sin lidt skæve måde og fortsætter:

- Jeg tror bare, at det handler om, at det jeg giver, det får jeg igen.

- Menneskene, der bor i Bjerringbro, er bare dejlige og SuperBrugsen er en rigtig god arbejdsplads

Michaela Dragoianu, Danmarks sødeste kassedame
Uddeler i SuperBrugsen Bjerringbri, Morten Laursen er enormt stolt af og glad for Michaela Dragoianu, der også hjælper tilpå gulvet.
Annonce

Reception

Og det kan hun jo nok have ret i - hvilket også fremgår af kommentarene på facebook, hvor kunder fortæller om, hvordan Michaela Dragoianu har givet spontane knus og kram samt lånt kunder, der ikke havde fået nok penge med, nok til, at de kunne handle færdig.

- Michaela gør en indsats, der er langt ud over det sædvanlige for en kassedame, siger Morten Laursen, der er enormt stolt af, at det netop er en af hans medarbejdere, der får den flotte anerkendelse. Selv vil han dog ikke tage nogen ære for det.

- Nej, det er Michaelas helt egen fortjeneste, siger han.

Fejre hende vil han til gengæld gerne, og han opfordrer kunderne til at holde øje med butikkens fremtidige annoncer i ugeavisen, for han vil hurtigst muligt finde en dato, hvor der inviteres til en uformel reception, hvor Michaela kan sige tak for den store opbakning fra kunderne.

Mangeårig ansat hos Superbrugesen, Hanne Nielsen er også rigtig glad på Michaela Dragoianus vegne. Hun har været en stor støtte for Michaela, da hun først startede i butikken og har siden også hjulpet hende med det danske sprog samt privat.

- Hvis der er nogen, der fortjener sådan en hæder, så er det Michaela, siger Hanne Nielsen glad, der straks modtager et stort kram af Michaela Dragoianu.

Michaela Dragoianu kom som tidligere nævnt til Danmark i 2013. På daværende tidspunkt var hun allerede både uddannet ingeniør og indenfor butik, men i følge hende selv, er det i SuperBrugsen i Bjerringbro, at hun har fundet sin drøm.

- Jeg elsker mit liv i Danmark, min mand min kat og SuperBrugsen. SuperBrugsen er blevet min familie, siger den glade og meget positive kvinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce