Annonce
Bjerringbro Avis

Ældre ægtepar vågnede ved at flammer larmede: De reddede sig selv ud, men brandfolkene måtte ind i røgen efter hunden

Villaen på Højskolevej i Torup var så overtændt, at det brændte ned til grunden. Privatfoto
Ægtepar vågende ved larmen fra branden - en brandmand reddede familiens hund ud.

Torup: En villa på Højskolevej i Torup udbrændte natten til søndag. Til alt held vågnede det ældre ægtepar, da der var gået ild i deres hus på Højskolevej i Torup ved Langå. Der gik et alarmkald ind søndag klokken 4.23.

- Kvinden vågnede ved at høre en række små knald, altså larmen fra flammerne. Og da hun kiggede ud ad vinduet, kunne hun se flammer, der havde fat i tag, udhæng og terrasse. Ægteparret løb så ud og ringede til os, men så gik det så hurtigt med branden, at de faktisk ikke kunne komme ind igen på grund af røg, siger beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Parrets hund, en mellemstørrelse, der ligner et gadekryds efter beredskabsinspektørens vurdering, kom dog ikke med ægteparret ud ad huset.

- Den sendte vi en mand ind efter, og den er ikke kommet noget til, siger Niels Henrik Nielsen.

Ægteparret blev kørt til Regionshospitalet Randers til tjek for røgforgiftning.

De skal nu genhuses, oplyser beredskabsinspektøren, der tilføjer, at der søndag formiddag stadig blev arbejdet med efterslukning af branden.

Beredskabet arbejdede fra alarmen lød klokken 4.23 søndag morgen til langt ud på formiddagen med at få efterslukket branden. Privatfoto

Brandårsagen er endnu ikke slået fast. Men Østjyllands Politi arbejder på sagen, lyder det fra vagtchef, politikommissær Jens Rønberg.

- Vi har haft folk derude, og vi har også en god idé om, hvordan branden er startet, men det skal først analyseres noget mere. Vi har ikke mistanke om noget kriminelt, og når der ikke er det, er vi hurtigt ude af sådan en sag, som så overgår til husejernes forsikring, siger Jens Rønberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Bjerringbro Avis

25 år med bilsalg

Bjerringbro Avis

Ældre ægtepar vågnede ved at flammer larmede: De reddede sig selv ud, men brandfolkene måtte ind i røgen efter hunden

Annonce