Annonce
Bjerringbro Avis

12 medarbejdere har fået fyreseddel i Holmris B8: - Det er en tilpasning af salgsstyrken

Der foregår fortsat tilpasninger på Holmris B8 efter fusionen i 2018, fortæller CEO Henrik Holmris. Arkivfoto
Møbelvirksomheden arbejder stadig på tilpasning efter fusion af Holmris og B8 i 2018.
Annonce

Bjerringbro: Det er en tilpasning af vores salgsstyrke. Sådan siger CEO for Holmris B8 Henrik Holmris efter, at 12 medarbejdere netop har fået en fyreseddel.

- Der er tale om 12 opsigelser - primært i vores salgsafdelinger på Sjælland i forbindelse med, at vi flytter Birkerød-afdelingen og vores salgsafdeling i Køge ind til vores afdeling i Amaliegade i København. Jeg ser det ikke som en fyringsrunde, men mere som en tilpasning af vores salgsstyrke, siger han.

1. maj var det et år siden, at de to hæderkronede Bjerringbro-virksomheder, Holmris og B8 fusionerede, og siden har man arbejdet på at tilpasse virksomheden, så dobbeltfunktioner forsvinder.

Virksomheden reducerer nu også antallet af showrooms, så der kun bliver to i Jylland.

- Det bliver en stor fordel, at vi får samlet medarbejderne på én lokation i Østdanmark. Vi lukker vores showrooms i både Odense, Aarhus og Aalborg og samler Vest DK i Bjerringbro og Løsning ved Hedensted, tilføjer han.

Annonce

Fusionen

Inden fusionen i 2018 lå de to familievirksomheder Holmris og B8 med mange arbejdspladser inden for møbelindustrien på hver sin side af Gudenåens løb gennem Bjerringbro. Men i februar 2018 kom nyheden om, at Holmris A/S og B8 A/S ville slå forretningerne sammen. To konkurrenter med samme kundesegment blev til én aktør i markedet, da de dengang henholdsvis 81-årige og 104-årige møbelvirksomheder fandt hinanden og indgik, hvad der udefra set på mange måder er at betegne som et fornuftsægteskab. Det betød at Homris flyttede sin "lille" fabrik på Odinsvej til B8's faciliteter på Martin Bachs Vej og blev dermed nabo til en anden af Bjerringbros virksomheder Grundfos, som også har en afdeling på Martin Bachs Vej.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce