Annonce
Bjerringbro Avis

2.600 husstande i Bjerringbro får adgang til mere lokal dansk sport og idræt på tv

SPORT LIVE er en sportskanal, som i modsætning til andre kanaler fokuserer 100 procent på danske idrætsbegivenheder, der normalt ikke bliver dækket på tv. Foto: Dansk Basketball Forbund
Sportskanalen Sport Live har indgået en aftale med Bjerringbro Kabelnet, som betyder, at foreningens 2.600 medlemmer nu får adgang til kanalen.

Bjerringbro: Bjerringbro-folk med interesse for sport og idræt kan glæde sig, hvis de får deres tv-signal fra Bjerringbro Kabelnet. Foreningen har nemlig indgået en aftale med Sport Live  om distribution af kanalen til foreningens 2.600 tv-kunder.

Indtil videre vil Sport Live være at finde på prøvekanalen i grundpakken resten af året uden ekstra omkostninger for foreningen eller medlemmerne. Derefter vil man evaluere interessen og beslutte, om kanalen skal inkluderes permanent.

Sport Live er en sportskanal, som i modsætning til andre kanaler fokuserer 100 procent på danske idrætsbegivenheder, der normalt ikke bliver dækket på tv.

Annonce

Senest har kanalen blandt andet indgået aftale om DM og VM i petanque - en sportsgren, som aldrig før har været vist på tv, men som dyrkes af mange tusinde danskere.

Derudover byder Sport Live på tennis, bordtennis, cykling, floorball, futsal, kvindefodbold, hestevæddeløb, basketball, volleyball, motorsport og meget mere.

- Det er efterhånden småt med nye tv-kanaler, og derfor er det glædeligt, at vi nu kan tilbyde noget helt nyt og spændende til vores kunder i Bjerringbro. Ikke mindst når det drejer sig om en kanal, der udelukkende fokuserer på dansk sport og idræt, siger Tom Madsen, som er daglig leder af Bjerringbro Kabelnet.

Smallere sportsgrene

Kanalen har et tæt samarbejde med forbund og foreninger for at sikre, at også de smallere sportsgrene og turneringer får den opmærksomhed, de fortjener, forklarer direktør Flemming Kjellerup fra F3 Media Group, der står bag Sport Live.

- Vi er rigtig glade for, at flere og flere danskere tager kanalen til sig, og vi byder de nye seere i Bjerringbro velkommen. I takt med at interessen for Sport Live stiger, kan vi komme ud og dække endnu flere lokale turneringer og arrangementer. For klubberne og foreningerne er det afgørende med eksponering for at kunne tiltrække nye medlemmer og sponsorer, og her er tv-dækningen vigtig, fastslår Kjellerup.

Sport Lives sendevogne er ofte på besøg i det kronjyske område og viser blandt andet motorsport fra Løvelbanen ved Viborg og basketkampe fra Randers og Aarhus. I august sender kanalen desuden maraton-DM i kano og kajak fra Silkeborg.

Ud over Bjerringbro Kabelnet er Sport Live tilgængelig hos YouSee, Allente, Stofa og Waoo. Derudover distribueres kanalen via antenneforeninger og som streamingkanal via YouTv. Kanalen når ud til over 250.000 danske husstande.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Julen synges ind af populært Viborg-kor

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Syng julen ind i Oasen

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

I Bjerringbro er julemandens datter en trold

Bjerringbro Avis

Marked med suppe-smagsprøver

Bjerringbro Avis

Flot afskedsgave til Bjerringbro-rektor og til gymnasium

Bjerringbro Avis

Anne-Marie Busk starter sin egen mobil-frisørsalon

Bjerringbro Avis

Koncert i Grønbæk Kirke

Bjerringbro Avis

Fortsat kamp for sø: Fakkel-komsammen ved Tange Sø

Bjerringbro Avis

Julemanden kommer med tog til Langå

Bjerringbro Avis

Grøn varme i dit hus: Dit spildevand renses og genbruges i fjernvarmenettet

Bjerringbro Avis

Med fredslys og fællesskab starter julehyggen

Bjerringbro Avis

Grundfos sponserer klubber, der skulle have tjent penge på julefrokost

Bjerringbro Avis

Befærdet midtbygade igen åben for gennemkørsel

Bjerringbro Avis

Julehjælp: Koldt hjælpearbejde gav ny rekord for Lions-folk

Bjerringbro Avis

Genbrugsbutikken i Ulstrup fejrer 15 år

Bjerringbro Avis

Juletræet blev tændt i Thorsø

Bjerringbro Avis

Morgensang aflyses på grund af corona

Bjerringbro Avis

Tricktyve på spil: Energiselskab advarer mod falske medarbejdere

Bjerringbro Avis

CBRE Intego får ny serviceleder

Bjerringbro Avis

Julemarked på Ulstrup Slot

Bjerringbro Avis

Mange kender ikke ny regel: Din juleshopping på nettet kan koste dyrt

Bjerringbro Avis

Thorsø har fået nyt julepynt

Bjerringbro Avis

Broderiudstilling på Blicheregnens Museum

Annonce