Annonce
Bjerringbro Avis

40 års jubilæum: Der køres stadig rally i Fårvang

Rallykørere fra hele landet kommer til Fårvang fredag den 9. august. Foto: Morten Alstrup
Annonce

Fårvang: Fredag den 9. august er det tid til årets udgave af Birch/Tvilum Rallyshow. Udover selve rallyshowet, vil det også være et jubilæum for rallyshowet, som første gang blev kørt for 40 år siden i 1979.

Dengang foregik det ikke i selve Fårvang, men rallyshowet var det samme. Dengang var det den senere rallylegende Jørgen Nielsen, som i sin Volkswagen Golf GTi vandt første udgave, inden byens egen rallyhelt, Leif Poulsen, året efter tog den første af fire sejre i streg.

Selvom rallyshowet er det samme, er der sket meget siden starten for 40 år siden. Dengang var det mest lokale kørere, som deltog, men nu er rallyshowet af en helt anden størrelse, hvor kørere fra hele landet kommer og deltager.

Klokken 16.45 starter det første heat for de i alt 65 tilmeldte rallybiler. Det er dog ikke kun lynhurtige og topmoderne rallybiler, man vil kunne opleve fredag aften i Fårvang. Birch / Tvilum Rallyshow har siden 2004 også haft et fast programpunkt, hvor tempoet er meget lavere. Det er Birch / Tvilum Classic Show, hvor en række veteranbiler og klassiske køretøjer præsenteres for publikum.

Det kan alt sammen opleves fredag den 9. august i Fårvang. Det hele starter klokken 14, og koster 50 kroner at komme ind til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce