Annonce
Bjerringbro Avis

92 løbere til velgørenhedsløb i Ulstrup

92 personer deltog i velgørenhedsløbet i Ulstrup. Privatfoto

Ulstrup: Per Jørgensen er ikke alene en habil motionsløber, han har efterhånden også  arrangeret en del motionsløb i Ulstrup, og sammen med Lars Storgaard og Christian Rasmussen stod han bag lørdagens velgørenhedsløb med start fra byens torv.

92 personer var meldt til løbet, og første løb var halvmaraton.

- 50 løbere løb tre runder på hver syv km blandt andet på Trækstien, og selv om en del af den stod under vand så sent som fredag, så var vejrguderne med os, og trods alt blev det en god tur langs Gudenåen, fortæller Per Jørgensen.

Annonce

Små 40 minutter efter starten på halvmaraton sendte Freddy Hansen 42 løbere ud på fem km runden, hvor de kunne vælge mellem én, to eller tre runder.

- Efter en smuk løbetur for alle kunne de fortjent modtage en flot medalje med diplom samt en fin pose fra Hjerteforeningen med diverse ting, og derefter serverede den lokale Per Pølsemand hotdogs, og Gadens Gourmet donerede fem kroner pr spist hotdog til velgørenhed. Det blev en festdag med glæde og tilfredshed blandt alle, fortæller Per Jørgensen, som er klar til at lave et nyt velgørenhedsløb i 2022.

Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen. I øjeblikket er der ikke overblik over hvor mange penge, som de beløb der bliver sender ind til de to foreninger.

Der var medaljer til alle deltagere i lørdagens velgørenhedsløb. Privatfoto
Velgørenhedsløbet blev en festdag i Ulstrup. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce