Annonce
Bjerringbro Avis

Alberte Winding spiller i Bjerringbro

Alberte Winding med band kommer til Bjerringbro. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Bjerringbro: Når Musikviften i Bjerringbro fredag 30. oktober præsenterer en af dansk musiks mest nærværende stemmer, Alberte Winding med Band i Bjerringbro, så er koncerten flyttet fra Viften i Gudenåhuset til Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. På den måde kan foreningen invitere til en corona-sikker koncert.

Alberte Winding har i år været aktuel i DR’s fællessangs-arrangementer, hvor hendes 29 år gamle sang ”Lyse nætter” er blevet sunget flere gange. Nummeret er i forvejen et kor-hit og er med i den kommende udgave af Højskolesangbogen. Hun udgiver om kort tid et nyt album ”Marthas Wineyard".

En Alberte-koncert spænder fra de sarte lyse nætter til swingende popsange. Med til koncerten i Bjerringbro har hun guitaristerne Andreas Fuglebæk og Martine Madsen, som også synger kor, Marie Louise von Bülow på elbas og kor samt Mads Andersen på trommer.

Corona-restriktionerne betyder, at publikum placeres i salen med et sædes mellemrum til andre personer, par eller grupper. Publikum skal bære mundbind til og fra siddepladsen, og der skal bæres mundbind ved køb i baren og ved toiletbesøg. Før koncerten er det muligt at spise i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce