Annonce
Bjerringbro Avis

Aldis nye butik er forsinket

Meny lukkede til 1. februar i år, og Aldi forventer at have de nye lokaler klar tæt på sommeren 2021. Foto: Hanne Bliksted
Arbejdet med at ændre matrikelnumrene trækker ud - butikken er klar i første halvdel af 2021
Annonce

Bjerringbro:  Aldi har længe arbejdet på at få en ny og større butik i Bjerringbro, men planen om at flytte til en del af det tidligere Meny supermarked med facade ud til Niels Due Jensens Plads er forsinket.

Planen var, at den nye butik skulle åbne her i efteråret, men ifølge projektudvikler hos Aldi Danmark,  Anders Klock Jensen, så trækker det ud med at få ændret matrikelnumrene på bygningen, som indtil nu har haft flere ejere.

- Det tager lang tid med at få papirerne i orden, men nu er vi ved at nærme os afslutningen, og så snart det er færdigt, går håndværkerne i gang, siger han, som forventer, at der går en måned eller to, før ombygningen kan begynde.


Det tager lang tid med at få papirerne i orden, men nu er vi ved at nærme os afslutningen, og så snart det er færdigt, går håndværkerne i gang.

Anders Kloch Jensen, projektudvikler


Byggetiden er beregnet til fire måneder, og dermed kommer man et stykke hen i det nye år, før den nye butik  er færdig. Allerede nu kan Anders Klock Jensen sige, at butikken ikke bliver klar til påske, som falder tidligt næste år, idet skærtorsdag er 1. april i 2021.

Den tyske dagligvarekædes nye butik i Bjerringbro bliver efter flytningen næsten dobbelt så stor som nu.  På Storegade er salgsarealet på 497 kvadratmeter, og på den nye adresse bliver der et salgsareal på 900 kvadratmeter. Dermed bliver der også plads til et større sortiment, og det gælder både danske dagligvarer samt et stort sortiment både i økologiske og veganske varer.

Aldi Danmark har i øjeblikket mellem 180 og 185 butikker i Danmark, og sidst på året i år åbner forretningen ny butik på Koldingvej i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce