Annonce
Bjerringbro Avis

Annie fandt sin Milo

Rosa - årets hovedrolleindehaver - hilser på Luna og Liva. Foto: Johnny Pedersen.
Busbjerg Spillene klarer ikke årets forestilling uden en hund. Annie skulle finde sin ven.
Annonce

Hjermind: Diesel havde sovet det meste af den to time lange kørertur fra Esbjerg, så den to år gamle rottweiler var i sit es, da han steg ud af bilen i Hjermind lørdag eftermiddag.

Hans "mor" Amanda Madsen havde lommerne fyldt med gode sager, for hun ville gerne, at Diesel viste sig fra sine pæne side, og når der vanker lidt lækkert, kan en ung hund godt dæmpe sig lidt.

Den gamle skole i Hjermind var indtaget af banden bag Busbjerg Spillene, og den var på jagt efter en vigtig brik i årets spil: Nemlig en hund, der i årets forestilling "Annie" skal være Annies bedste ven. Sandy er dens fiktive navn.

Det rørte nu ikke Diesel, der venligt og energisk hilste på 11-årige Rosa Kamstrup Søndergaard, som skal spille hovedrollen som Annie.

Rosa hilste også på mor og datter i skikkelse af 10-årige Liva og fireårige Luna, der var et par ivrige og hjertevarme labradorer. De kom fra Laubjerg, og helt uvante med friluftspillene i Busbjerg var de ikke, for deres ejere Tove og Bjørn er såmænd også aktive i spillene.

- Vi skal jo helst have en hund, der er lidt rolig af gemyt. Da vi havde forestillingen oppe for 10 år siden, havde vi en dejlig golden retreiver til at spille Sandy, sagde årets instruktør Michael Pedersen, inden prøverne i gang.

Der mødte godt en håndfuld hunde op til denne lidt særlige audition, og da Busbjerg-folkene havde set hundene an, og Rosa havde hilst på dem alle, faldt valget på den to-årige Milo, der bor sammen med sine ejere i Gerning, dermed får den ikke langt på arbejde.

Milo er en krydsning mellem en border collie og en islandsk hyrdehund

- Vi valgte Milo, fordi der er en god kemi mellem Rosa og Milo. Milo er enorm lydig, den kan rigtig mange tricks som at give high five og rulle rundt. Ja den hund kan lære alt, siger pr-ansvarlig for Busbjerg Spillene Lisbeth Erfurth Gaba.

Milo kom til prøven i Hjermind i sidste øjeblik, idet den og ejeren Louise Lassen havde været til agility-konkurrence. Dermed blev det en travl lørdag både for hund og ejer. Prøverne til dette års Busbjerg Spillene starter 1. marts.

Rosa Kamstrup Søndergaard og Milo er årets makkerpar på Busbjerg. Foto: Lisbeth Erfurth Gaba
To-årige Diesel havde taget turen helt fra Esbjerg.
Instruktør Michael Pedersen forsøgte at få styr på de firbenede.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce