Annonce
Bjerringbro Avis

Annie giver både gode strikkeråd og et godt fællesskab

Annie Hartvig POedersen får månedens Highfive fra Bjerringbro Avis.

- Annie er en dynamo og iværksætter af diverse strikkeprojekter og fælles aktiviteter og fortjener virkelig en highfive.

Sådan siger Inge-Marie Nielsen, der sammen med resten af medlemmerne af byens strikkecafé, står bag indstillingen af Annie Hartvig Pedersen til Månedens Highfive - et særligt skulderklap som Bjerringbro Avis forsøger at uddele en gang om måneden.

Sammen med anerkendelsen følger der en skøn buket blomster, som er sponsoreret af Blomster hos Westergaard i Bjerringbro.

- Det er Annie, der startede vores strikkegruppe for et par år siden, og vi er i dag 17 deltagere. Hun arrangerer udflugter til diverse garnarrangementer og jule- og sommerfrokoster, knit-along projekter, hvor vi alle strikker det samme og lærer forskellige teknikker, fortæller Inge-Marie Nielsen og fortsætter:

- Derudover er hun også opfinder af et garnbanko-spil med garnterminologi - et spil vi eksempelvis spiller til vores sommerafslutning, der netop finder sted i denne uge.

Inge-Marie Nielsen fortæller også, at hvis man har brug for hjælp til sit strikkeprojekt, kan man altid regne med, at Annie står til rådighed, såfremt hun altså er inden for kommunens grænsen.

Og det er da også en rigtig glad Annie Hartvig Pedersen, der tager imod blomsterbuketten, men hun pointerer dog straks, at det da godt kan være, at det er hende, der har skabt rammen for strikkecafeen, men det vigtigste er er dog dem, der fylder rammen ud.

Annie Hartvig Pedersen har altid været et dynamisk mennesker, en iværksætter og er person der bobler af ideer, alligevel var hun noget nervøs for, om nogen ville møde op, da hun skrev et opslag på facebook for to år siden, hvor hun spurgte, om nogen havde lyst til at mødes i Gudenåhuset for at strikke sammen.

- Men de myldrede ind, og nu har vi faktisk lukket for tilgang, for vi er 17 kvinder, der mødes hver onsdag formiddag for at nørkle, og der er simpelthen ikke plads til flere, siger Annie Hartvig Pedersen med et smil.

Brugerne af cafeen er især folk, der ikke er på arbejdmarkedet, og Annie Hartvig er ikke i tvivl om, at hun med strikkecafeen har ramt et særligt behov.

- Når man ikke har et arbejde, mangler man ofte det fællesskab, som man tit har med sine kollegaer, og her kan strikkecafeen kompensere. Og jeg kan da godt mærke på "pigerne", at den betyder meget for dem, men den betyder sandelig også meget for mig, sige hun med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Bjerringbro Avis

25 år med bilsalg

Annonce