Annonce
Bjerringbro Avis

Ans er kommet på festival-landkortet

Ingen festival uden øl, og igen i år kan publikum blandt andet nyde Tange Sø Bryg. Desuden arbejder arrangørerne på at få flere serveringsmeter, så publikum hurtigere kan få stillet sult og tørst. Arkivfoto: Morten Dueholm
Tange Sø Festival har solgt mere end halvdelen af de 5.000 billetter.
Annonce

Ans: "Ans er kommet på festival-landkortet."

Det konstaterer pr-ansvarlig for Tange Sø Festival Peter Baggermann, nu hvor omkring 3.000 af de 5.000 billetter til årets festival lørdag 22. august er solgt.

- Folk har opdaget, at der er en festival med gode navne i Ans. Desuden er der folk, som hellere vil til en mindre festival fremfor for eksempel Fyrværkerifestivalen i Viborg, siger han.

Det er Ans IF og Lions Club i Kjellerup, som står bag festivalen, og festival-arrangørerne glæder sig over, at bookerne tilsyneladende har sans for at finde de bands og solister, som publikum i særlig grad tager til sig. I år er det veteranerne i Malurt, der overøses af hæder inden bandets turné er kommet rigtigt i gang. Sidste år vart The Minds Of 99 et af de store navne ved søbredden.

Selv om Malurt har 40 år bag sig, er Michael Falchs stemme blot blevet bedre og bedre med årene, skriver anmelderne. Med i bandet er Christian Arendt, guitar, Peter Mors, trommer, Dia Nielsen, bas og Pete Repete på keyboard, og det var præcis den besætning, som indspillede albummet ”Black Out” i 1982. Også Ekstra Bladets normalt superkritiske Thomas Treo gav fire stjerner for koncerten i Store Vega 27. februar.

De mange fine anmeldelser glæder folkene bag Tange Sø Festival. Her satser man endnu en gang på at kunne skue ud over en totalt udsolgt festivalplads. Og med den medvind, Malurt nu har fået og de øvrige top-navne - Johnny Madsen, Magtens Korridorer, Aqua samt skuespiller Rasmus Bjerg med fortolkninger af John Mogensens sange, så skulle der i følge Peter Baggerman være rigtig gode chancer for igen at se den røde lampe tændt.

- Vi fik vores ønske om 5.000 betalende gæster opfyldt i fjor. Det gav et pænt overskud, som vi nu til dels giver videre til publikum i form af endnu flere kendte og stærke navne på plakaten. Samtidig glæder det os meget, at der blev en pæn sum at dele ud af til det lokale foreningsliv. Vi håber at kunne gentage det i år, men man skal huske på, at uden alle disse frivillige kræfter, kunne en festival som vores slet ikke realiseres, siger Peter Baggermann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce