Annonce
Bjerringbro Avis

Børnehusets børn er nu ekstra synlige

Mekaniker Arne Nicolaisen delte torsdag formiddag ud af refleksveste til børnene i Rødkærsbro Børnehus. Foto: Christine Krüger Hansen
Arne Nicolaisen, der driver AN Auto ved Rødkærsbro, donerede 60 veste til Rødkærsbro Børnehus.
Annonce

Rødkærsbro: De gule veste var kommet til Rødkærsbro torsdag formiddag. Der var dog ikke tale om nogen protestgruppe eller en fransk demonstration, men derimod besøg af mekaniker Arne Nicolaisen, der kom for at give Børnehuset i Rødkærsbro en ordenlig kassefuld gule refleksveste.

- Jeg har selv opdaget, når jeg kører igennem Rødkærsbro om morgen, at der er rigtig mange børn, der ikke kan ses, og jeg har også læst inden på den lokale facebook-side, at forældre opfordres til at give deres børn reflekser på. Derfor tænkte jeg, at jeg da godt kunne sponsorere nogle sikkerhedsveste i børne-størrelse til børnehaven, fortæller Arne Nicolaisen, der driver sit eget værksted AN Auto lidt uden for Rødkærsbro.

Derfor var der torsdag formiddag overdragelse af veste, og en større flok børnehavebørn var med ude på p-pladsen for straks at tage vestene i brug.

- Vi er rigtig glade for at få vestene, så børnene kan være endnu mere sikre i trafikken. Samtidig er det også bare meget nemmere at lære børnene, når de er helt små, hvor vigtigt det er at være synlig i trafikken og få nogle reflekser på, siger Anne Mette Marling, der er områdeleder i Viborg Kommune.

Hun er også enormt taknemmelig for at lokale erhvervsdrivende betænker børnehaven.

- Vi vil jo helst bruge vores resurser på pædagogtimer - det er en prioritering, og så er det rart at få hjælp til sikkerheden af sådan nogle som Arne Nikolajsen, siger Anne Mette Marling, mens gruppen af børn, der nu alle havde fået deres lille gule vest på gik en tur ned i byen.

Der var også veste til de voksne i pakken. Alt i alt blev der givet 50 børneveste og 10 voksenveste.

- Jeg har fået påtrykt Rødkærsbro Børnehus foran på vesten, så det betyder også, at vesten kan bruges til at identificere, hvor børnene hører til, hvis man nu er på tur i en større by eller sammen med en stor flok børn fra andre institutioner, forklarer Arne Nicolaisen med et smil.

Da alle børn og voksne havde fået vestene på, skulle de naturligvis afprøves med en lille gåtur.
Arne Nicolaisen er medlem af Din Bilpartner, og det var gennem denne organisation, at han havde skaffet vestene.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce