Annonce
Bjerringbro Avis

Badet åbner på fredag

Vandet er nu stadig lidt halvkoldt, konstaterer centerleder Jan Bundgaard og Bente Schøler fra svømmeklubben. Foto: Vibeke Skov

Friluftsbad og svømmeklub håber på en god sæson med liv i og omkring de tre bassiner.

Annonce

Langå: Efter flere ugers klargøring er Badet i Langå klar til en ny sæson.

De tre bassiner er blevet renset, der er fyldt vand i, og fredag eftermiddag kan de første tage en dukkert i kommunens eneste friluftsbad.

Til stede den dag er også Svømmeklubben Gudenå, som sælger medlemskaber og fortæller om klubbens tilbud.

- Vi glæder os rigtig meget, til sæsonen starter. Vi har forberedt os godt med alle de frivillige kræfter, vi har, fortæller Bente Schøler fra klubbens bestyrelse.

Foruden de fem bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter hjælper en række frivillige til i forbindelse med undervisning og arrangementer.

- Det er jo fantastisk. Uden dem kunne det ikke hænge sammen, fastslår Bente Schøler.

Svømmeklubben Gudenå tilbyder igen i år svømmeundervisning tirsdag og torsdag for både begyndere og let øvede, og derudover er der morgensvømning på alle hverdage fra kl. 6.30 samt aftensvømning og vandaerobic. Klubben holder også en række arrangementer i løbet af sommeren: Poolparty og Store Pjaskedag for medlemmerne samt Mini-Triathlon og Swim'n'run, som er åbent for alle. Når medlemskabet er betalt, har man fri adgang til Badet, der holder åbent hver eftermiddag.

Centerleder Jan Bundgaard håber også meget stærkt på en god sæson: Sidste år gav desværre hele 30-35 procent mindre i indtægt til Badet.

- Det var en katastrofe, siger Jan Bundgaard, som foruden det sløje sommervejr i 2017 tilskriver det lave besøgstal, at mange vælger at bruge en solskinsdag i Djurs Sommerland.

Han slår dog fast, at sidste års sløje sæson ikke betyder, at friluftsbadet er i fare. Men det gør blandt andet, at man må holde igen med nye tiltag og større renoveringer. Op til den nye sæson er der dog blevet malet i omklædningsrummene, hvor bænkene også er blevet slebet.

Næste år er det planen, at fliserne mellem hegnet og det store bassin skal lægges om: Belægningen hæves, så den flugter med bassinkanten og fliserne lægges helt ud til hegnet.

Det er sæsonstart på badet fredag kl. 14.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce