Annonce
Bjerringbro Avis

Bent Krogsdal fortæller i Rødkærsbro

Bent Krogsdal har blandt andet udgivet "Tilbageblik i Vindum". Arkivfoto
Annonce

Rødkærsbro: I Fælleshuset Rødkærsbro er vintersæsonen 2019/20 forlængst skud igang, og der summer af liv både i huset og på krolfbanerne.

Foredragsaftener er startet, og tirsdag 12. november kl. 19 fortæller spillemand Bent Krogsdal, Bjerringbro (tidligere Tange) om sit liv ved Gudenåen og om historien bag Gudenåcentralen.

Bent Krogsdal har sin violin og sin hustru med, og i løbet af aftenen spiller han blandt andet "Vindumvalsen", som han selv har komponeret og sat tekst til.

- Bent Krogsdal har meget at fortælle om Gudenåcentralens historie og om sit liv. Han har skrevet to bøger om Tangeværket og sit liv ved Gudenåen samt om Vindum. Det er interessant læsning for en lokalkendt, så det skal nok blive spændende, siger Hans Rosgaard fra styregruppen i Fælleshuset Rødkærsbro.

Han understreger, at man i Fælleshuset Rødkærsbro bestræber sig på at finde lokale personer, der vil fortælle om det lokale set ud fra deres synsvinkel.

Der er ikke foredrag i huset i december men masser af andre arrangementer, som man kan læse mere om i huset blad "Wos Imell", som er uddelt til alle husstande i Rødkærsbro og omegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Konogram

Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Annonce