Annonce
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Betina Østergård er konsulent og ansat af Connie Mogensen, der driver Midt- og Østjyllands Tupperware-kontor, som ligger i Vejerslev. Det betyder, at Betinas bil ofte er fyldt med de farverige og ikonske plastikbeholdere. Foto: Anne Myrup Frost
Betina Østergård købte sine første Tupperwareprodukter som 14-årig. På søndag er hun vært ved Danmarks største tupperwareparty.
Annonce

Vejerslev: - Jeg gjorde mit første køb af tupperware for 38 år siden. Da jeg så de røde modeletter, vidste jeg bare, at dem måtte jeg have, siger Betina Østergård, der på det tidspunkt kun var 14 år.

I dag er hun noget ældre, modelletterne har hun stadig, men hun har også en bil, der er proppet med anden tupperware, for hun kommer lige fra en en demonstration på en lokal campingplads.

Hun har parkeret den lille bil foran tupperwarelageret i Vejerslev, for hun skal ind og holde et møde om et forstående homeparty.

- Det bliver Danmarks største homeparty, som jeg holder her på adressen i Vejerslev søndag den 9. august, siger hun med et smil.

Betina Østergård har kun været konsulent i halvandet år, men hun, der også arbejder i kantinen hos Grundfos, elsker at sælge tupperware i sin fritid.

- Jeg var blevet spurgt mange gange, for jeg kommer jo tit til homeparties, men har hver gang sagt nej, fordi jeg følte ikke, at det var noget, jeg kunne. Men det er faktisk fantastisk at stille sig op og fortælle om noget, som man selv elsker, siger Betina Østergård, der også denne dag har svært ved at stoppe med at snakke om de forskellige tupperwareprodukter, som står fremme på hylderne.

Annonce

Møder mange mennesker

Derfor har corona-tiden været hård ved Betina Østergård, der helst mødes med sine kunder til homeparties i folks hjemme - ikke på nettet.

- Jeg gør det, fordi jeg synes det er skægt og hyggeligt, og fordi jeg den vej igennem også møder rigtig mange dejlige mennesker, siger hun, der aldrig går fra et homeparty uden salg.

Når Betina Østergård har solgt varer ved et Tupperwareparty, er det på lageret i Vejerslev, at de pakkes.  Foto: Anne Myrup Frost

En del af arbejdet som konsulent handler også om at finde nye værtinder og konsulenter, og ved arrangementet den 9. august, som man skal tilmelde sig til hos Betina Østergård over facebook, får man også mulighed for at høre om jobbet som konsulent for tupperware.

- Og melder man sig til arrangementet som værtinde med minimum syv gæster, får man en gave, fortæller Betina Østergård.


Jeg gør det fordi jeg synes det er skægt og hyggeligt og fordi jeg den vej igennem også møder rigtig mange dejlige mennesker

Betina Østergård, tupperware-konsulent


Selvom hun kun selv har været konsulent i halvandet år, så er Betina Østergård indædt fan af tupperware, og der er ikke mange af de produkter, der står udstillet på reolerne i Vejerslev, hun ikke selv har der hjemme i køkkenskabene.

- Det her piskeris for eksempel, siger hun og vifter med et piskeris uden bund, det er simpelthen fantastisk.

Hun har altid været den redebyggende type, men når andre gik ud og købte porcelæn, så købte Betina Østergård tupperware.

Hun er udmærket klar over, at det er dyrere at købe en beholder hos tupperware end hos mange andre forretninger, der gør sig i plastikopbevaring.

- Men det er en god investering, og kender du eksempelvis andre leverandører, der tilbyder livslang reklamation på vare, der er 50 år gammel, spørger hun med et skævt smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Karsten Kortbuks i Ålum

Bjerringbro Avis

SF og kampen for folkeskolen

Bjerringbro Avis

Konogram

Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Annonce