Annonce
Bjerringbro Avis

Biblioteker og kulturhuse er parat med efterårsprogram

Katinka & Who Killed Bambi er på plakaten i Favrskov i efteråret.Foto: Daniel Buchwald
Annonce

Favrskov: Nu kan du glæde dig til et efterår med en bred vifte af kulturtilbud fra biblioteker og kulturhuse i Favrskov. Efterårssæsonen kommer i forlængelse af et forår, hvor coronakrisen satte sit præg på alt – i særdeleshed på kulturlivet

- Vi har alle været gennem en meget anderledes tid med coronakrisen og nedlukning af samfundet. Det er meget glædeligt, at samfundet nu igen er åbnet, og vi kan se frem til et spændende efterår med kulturelle aktiviteter og samvær, siger Steen Thomasen, formand for kultur- og fritidsudvalget.

I efteråret kan du blandt andet glæde dig til tonerne af Beatles Forever, Katinka & Who Killed Bambi og Blues Explosion, forfattersamtale med Sara Omar, foredrag om Ovartaci og årets bogcafeer med anbefalinger af nye romaner, krimier og noveller. For børnene er der børneteater, læselyst med bøger og pizza, halloween-gys, Pippis fødselsdagsshow og meget mere.

Find hele programmet på favrskovbib.dk fra 3. august og hent hver måned en folder på  biblioteket med den kommende tids aktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Konogram

Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Annonce