Annonce
Bjerringbro Avis

BIF Gymnastik bar igen julen ud: Der er også penge i brugte juletræer

Birthe Nipgaard Andersen fra BIF Gymnastiks gåturshold var også med til at samle juletræer ind. Privatfoto
Frivillige stillede med 11 biler med trailere og kørte torsdag rundt og samlede de brugte juletræer.

Bjerringbro: Brugte juletræer er ikke meget værd, når først gaverne er pakket ud, og konfekten er spist. Men BIF Gymnastik sluttede næsten traditionen tro 2021 af med at samle brugte juletræer ind.

På facebook havde foreningen opfordret folk til at stille juletræet ud til fortovet og hæfte 20 kroner på træet. Mange mennesker havde fulgt opfordringen til på en let måde at komme af med juletræet. Og det blev til i alt 4600 kroner for et par timers arbejde.

- Det første år tjente vi omkring 2500 kroner.  I 2020 fik vi 4100 kroner, det var rekord, og nu har vi så lavet en ny rekord. Det viser, at mange mennesker har taget opfordringen til sig, og nogle havde endda hæftet 50 kroner på træet, fortæller Anne Margrethe Marker, som er en af de tre gåturs-instruktører på BIF Gymnastiks gåhold.

Annonce

I 2020 fik vi 4100 kroner, det var rekord, og nu har vi så lavet en ny rekord. Det viser, at mange mennesker har taget opfordringen til sig, og nogle havde endda hæftet 50 kroner på træet.

Anne Margrethe Marker, gåtursinstruktør.

Sammen med  "instruktørkollegaen" Birthe Nipgaard Andersen styrede hun slagets gang og sendte de 11 biler med trailer ud på de "faste" ruter.  Startstedet var Enggården, hvor de frivillige også sluttede af med lidt mad og drikke efter et par timers hårdt arbejde. Træerne blev kørt til Bjerringbro Genbrugsstation, hvor juletræsindsamlerne havde aftalt aflevering med Revas. Et enkelt læs blev kørt til Dyrebakken, hvor Inger og Hans Bachs geder fik træerne serveret.

Gederne på Dyrebakken fik et læs gamle juletræer serveres af folk fra BIF Gymnastik. Privatfoto

Det var Anna Margrethe Marker, som for nogle år siden tog initiativ til at samle juletræerne.

- Via en facebook-veninde i Billund så jeg, at idrætsforeningen gjorde det i Billund, og så foreslog jeg det for BIF Gymnastik. Nu har vi gjort det fire gange, og ja vi er også klar til julen 2022, siger Anna Margrethe Marker.

- Men til næste jul vil vi gøre noget mere ud af informationen, formentlig ved at lægge flyers i folks postkasser og på den måde gøre opmærksom på, hvordan folk let kan komme af med det gamle juletræ, siger Anna Margrethe Marker.

Folkene fra BIF Gymnastik brugte torsdag to timer på at samle brugte juletræer ind og køre dem til genbrugspladsen. Privatfoto
Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce