Annonce
Bjerringbro Avis

Biga Interiør bliver til Kreum

Adm. direktør Christian G. Jensen og salgs- og marketingdirektør Ove Rokkedal viderefører nu de gode takter fra BIGA Interiør i det nye køkkenbrand kreum. Foto: Presse

Nyt dansk køkkenbrand- og navn, med hovedkvarter i Hjorthede, ser dagens lys.

Hjorthede: Sig navnet Kreum, så har du navnet på Danmarks nye køkkenbrand. Tirsdag den 27. juni 2017 lyder startskuddet til køkkenbrandet kreum, som bygger videre på den mangeårige ekspertise fra det velkendte Biga Interiør. Kreum åbner køkkenbutik i eksisterende lokaler i Aarhus, og i sensommeren følger en ny køkkenbutik i København, mens websitet er aktiveret på åbningsdagen.

Bag køkkenbrandet Kreum står kapitalstærke ejere, der ønsker at videreudvikle de stærke kompetencer fra Biga Interiør. Det sker blandt andet med afsæt i eget køkkensnedkeri i Hjorthede nord for Bjerringbro. I 1962 etablerede snedkermester Børge Jacobsen her virksomheden Biga, og igennem en stor grad af høj håndværkerkvalitet voksede sig stor og stærk på køkkenmarkedet - og som nu altså relanceres under køkkenbrandet Kreum.

Navnet Kreum rimer på kreativt køkkenrum. Det opstår ikke ud af den blå luft, men gennem en kvalificeret og kreativ indretningsproces med fokus på en kundeorienteret dialog. Hos Kreum får kunderne et individuelt tilpasset køkken i høj håndværksmæssig kvalitet, og de bliver taget ved hånden hele vejen gennem processen:

- Vi vil tilbage til rødderne. Vi ønsker at tage ansvar for processen og følge køkkenkøberne helt til dørs og gerne lidt længere. Vores nye køkkenkoncept handler i høj grad om kvalificeret rådgivning og den kreative dialog mellem kunder og vores rådgivere. Vi vil gerne snakke køkkennyheder, men vender også tilbage til de klassiske dyder, som er en mangelvare i vores fortravlede samfund, pointerer salgs- og marketingdirektør Ove Rokkedal fra Kreum.

- Vi vil tilbage til rødderne. Vi ønsker at tage ansvar for processen og følge køkkenkøberne helt til dørs og gerne lidt længere. Vores nye køkkenkoncept handler i høj grad om kvalificeret rådgivning og den kreative dialog mellem kunder og vores rådgivere

Ove Rokkedal, salgs- og marketingdirektør hos  kreum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce