Annonce
Bjerringbro Avis

Bilbrand ved Bjerringbro: Sædet begyndte pludselig at brænde under bilisten

Da en kvinde tirsdag omkring middag kørte i området nord for Bjerringbro, begyndte sædet pludselig at brænde under hende. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Bjerringbro: Af og til sker det, at brandvæsnet bliver kaldt ud til brændende biler, men den anmeldelse, der kom fra Bjerringbro tirsdag middag var alligevel blandt de sjældnere.

En kvinde var kommet kørende i sin bil ved rundkørslen på Sortehøjvej ved Hjermind, da hun holdt ind til siden, fordi det var begyndt at ryge fra hendes sæde.

Klokken 11.45 ringede hun til brandvæsnet, som hurtigt var på stedet.

Indsatsleder hos Midtjysk Brand og Redning, Vagn Erik Jensen, fortæller til folkebladet, at der ikke var meget arbejde i det for hans mandskab. Det handlede mest af alt om at sikre sig, at der ikke var nogle gløder i bilen.

- Kvinden havde slukket bilen og lukket alle dørene, så det var næsten gået ud af sig selv, da vi kom, siger han.

En del af sædet nåede at smelte væk, og den lille sædebrand udviklede en hel del røg - faktisk så meget, at bilen må omkring værkstedet, inden kvinden igen kan køre i den.

- Sædet var halvvejs brændt væk i den ene side, så nu trænger bilen til et nyt sæde og en kraftig indendørs rengøring, siger Vagn Erik Jensen.

Indsatslederen formoder, at den lille brand i bilsædet er opstået på grund af en fejl i sædevarmen. Kvinden i bilen kom ikke noget til ved episoden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Pølsevognen fylder 100 år

Bjerringbro Avis

Nyholm-skulptur på plads

Annonce