Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro-borgere skal vælge tv- og internetudbyder på ny

Stofa tilbyder Eniig Fiber-kunderne tre måneders gratis internet og har samtidig besluttet at holde priserne på tv-pakkerne i ro i hele 2021. Pressefoto
Borgerne i Bjerringbro skal nu træffe et valg om, hvilken udbyder der fremadrettet skal levere deres internet og tv. Gør de ikke det, risikerer de at stå uden signal ved udgangen af januar.
Annonce

Bjerringbro: I forbindelse med fusionen mellem Eniig og SE,nu Norlys, har konkurrencemyndighederne stillet som betingelse, at energi- og telekoncernen skal sætte alle Eniigs fiberkunder i spil og lade dem vælge deres fremtidige udbyder på ny.

Derfor vil størstedelen af Eniig-kunderne i Bjerringbro have modtaget et brev fra Norlys, og det giver anledning til mange spørgsmål og en smule forvirring hos kunderne, fortæller direktør for Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen:

- Det er en unik situation, kunderne bliver sat i. Jeg tror ikke, at det er set før, at så mange kunder i princippet bliver opsagt, selvom de ikke har bedt om det. De fleste er jo glade og tilfredse – ellers havde de allerede fundet en anden udbyder. Men det var en forudsætning for, at vi kunne få lov til at fusionere sidste sommer, og derfor gør vi lige nu alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe kunderne godt med os videre og svare på alle de spørgsmål, de måtte have.

Kunderne får valget mellem en række udbydere, der leverer enten fibernet eller det knapt så stabile coax-net til deres område. Blandt valgmulighederne er Stofa, som er ejet af Norlys, og som det lokale andelsselskab også satser på fremadrettet:

- Vi har tidligere leveret Waoo-produkter til vores kunder, men efter fusionen har vi besluttet at fokusere fuldt ud på vores eget stærke telebrand, Stofa, som også er det næststørste i Danmark. Derfor vil kunder, der vælger at blive hos Norlys få Stofa – og det er helt simpelt, fordi vi gerne vil tilbyde vores kunder det bedste, forklarer Sune Nabe Frederiksen.

Stofa tilbyder Eniig Fiber-kunderne tre måneders gratis internet og har samtidig besluttet at holde priserne på tv-pakkerne i ro i hele 2021.

I et forsøg på at imødekomme de mange spørgsmål, kunderne kan have, er Norlys tilstede med deres Stofa-truck i Silkeborg, Aalborg, Viborg og Herning i hele oktober. Her kan kunderne komme forbi og få svar på de spørgsmål, de måtte have, eller hjælp til at lægge deres bestilling, så de ikke mister signalet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce