Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Chancen fik hård konkurrence af det gode vejr

Marie fra Bjerringbro FHs Lykkeligahold var med til at udtrække gevinster i Bjerringbro Chancen. Her er hun sammen med formand Jens Steffensen. Foto: Hanne Bliksted
Bjerringbro FHs store lotteri blev sendt online fra Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter

Bjerringbro: Folk plejer at stå tæt i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, når gevinsterne i Bjerringbro FHs lotteri udtrækkes ved den årlige handels- og familiemesse.

Sådan var det dog ikke søndag. På grund af corona-restriktionerne var årets messe aflyst, og på grund af forsamlingsforbuddet var der kun ganske få mennesker i Hal 1, da den nu tidligere formand for Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, Niels Dueholm styrede udtrækningen af Bjerringbro Chancen med en bil som hovedgevinst.

Tre spillere fra Bjerringbro FHs forskellige hold trak tilsammen 20 numre op af den sorte kasse, og Niels Dueholm  læste numrene op. Hvis man var heldig at have et vinderlod, kunne man med sin telefon tage et billede af sit lod og sende det på en sms til formanden for Bjerringbro FH Dennis Jensen, og han ville så ringe vinderen op.

Annonce

Jubilæum

Faktisk kan Bjerringbro Chancen fejre ti års jubilæum i år, og som de øvrige år var de 20 første lodder fordelt i hver sin postkasse med numrene fra 1 til 20, og vinderen kunne så vælge en postkasse, hvor der lå en seddel med hvilken præmie, den heldige havde vundet.

Formentlig var folk ude at nyde det gode vejr, for der var meget stille på telefonen, og der gik næsten 20 minutter, før den første vinder kom igennem til 'studiet', hvor Jan Andersen vandt en cykel, og lidt senere var der forbindelse til "Esse", Erik Andersen, som vandt en grill.

'Udsendelsen' fra idrætsparken varede 55 minutter, og vindernumrene kom op på facebooksiden, hvor folk nu kan tjekke, om de har vundet. Folkene fra Bjerringbro FH var i hallen frem til klokken 16, hvor en enkelt vinder dukkede op og hentede de solbriller, som meget apropos det smukke vejr var gevinsten.

Annonce

Udsolgt

Forretningsfører for Bjerringbro FH Henrik Bangshøi erkender, at det gode vejr var en hård konkurrent til 'livesendingen' fra idrætsparken, hvor mange folk enten var i haven eller i skoven. Han er godt tilfreds med forløbet og ikke mindst, at det lykkedes at sælge alle 6.000 lodder.

- Det er jo første gang, at vi prøver det på denne måde, og det har krævet meget forberedelse, og Johnny Damtoft, som har stået for alt det tekniske har haft rigtig travlt, siger han.

- Vi var meget bekymrede for, om vi kunne sælge alle lodder på forhånd, vi plejer jo at sælge de sidste 600-700 lodder på messen om søndagen, men allerede lørdag havde vi udsolgt, siger Henrik Bangshøi.


Vi var meget bekymrede for, om vi kunne sælge alle lodder på forhånd, vi plejer jo at sælge de sidste 600-700 lodder på messen om søndagen, men allerede lørdag havde vi udsolgt.

Henrik Bangshøi, forretningfører i Bjerringbro FH.


Folk med vinderlodder kan henvende sig på Bjerringbro FHs kontor i idrætsparken, og her venter Henrik Bangshøi spændt på, om vinderen af hovedpræmien en Toyota Aygo dukker op.

Der var i alt 182 præmier til en samlet værdi på knap 230.000 kroner.

Niels Dueholm styrede slagets gang, her er han sammen med Line Gyldenløve og Jens Steffensen. Foto: Hanne Bliksted
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Villaindbrud på Ilsøvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Gratis golf til seniorer

Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce