Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Chancen klar med lodder

Leif og Conny Nielsen blev ved dette års messe de heldige vindere af hovedpræmien - en Toyota Aygo udloddet af Toyota Lihn & Boi A/S. Pressefoto.
Igen i 2020 er førstepræmien en bil.
Annonce

Bjerringbro: Hvis man endnu ikke har købt alle sine julegaver eller mangler en mandelgave, så var det måske en idé med en lodseddel.

Bjerringbro Forenede Håndboldklubber er nu klar med lodsedlen til Bjerringbro Chancen 2020. Som tidligere år er der mange flotte præmier, og hovedpræmien er igen i år en bil, nærmere bestemt en Toyota Aygo.

- Præmiesummen er i år rekordhøj og beløber sig til 239.760 kroner fordelt på 180 præmier, og det er generelt hovedpræmierne der gør, at præmiesummen er så høj, fortæller forretningsfører for Bjerringbro FH Henrik Bangshøi.

Alle præmierne kan ses på Bjerringbro Chancens hjemmeside. Lodsedlerne er sat til salg og kan købes på Bjerringbro FHs kontor samt i flere af byens butikker. Prisen for et lod er 50 kroner .

Udtrækningen af lodderne sker søndag 1. marts 2020 i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter i forbindelse med årets Handels- & Familiemesse.

- Messen holdes i samarbejde med Bjerringbro FH og Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter og allerede nu kan der meldes, om stor interesse for at have en standplads til messen, siger Henrik Bangshøi.

Ved dette års messe var der mere end 5500 besøgende, som så på de 67 stande i idrætscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce