Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro får ny madbutik og café

Det er parret Gitte Serup Terkelsen og Mads Lisius Hansen, der skal drive Mad og Vintorvet. Foto: Christine Krüger Hansen
Torsdag 28. maj åbner det tidligere slagterpar fra Meny Bjerringbro Mad og Vintorvet.
Annonce

Bjerringbro: Siden den 1. februar har den store Meny-forretning i Bjerringbro stået tom, men nu sker der endelig noget. Torsdag den 28. maj åbner Bjerringbros nye madbutik Mad og Vintorvet i den ene del af den gamle Meny-forretning.

Butikken ejes og skal også drives af parret Gitte Serup Terkelsen og Mads Lisius Hansen, som har en lang baggrund fra diverse slagter- og delikatessebutikker landet over. Senest var de begge ansat hos Meny i Bjerringbro, da Steffen Drejer drev forretningen.

Desuden vil kunderne også møde flere gamle kendinge fra Meny-tiden nemlig slagterne, mange af de unge dygtige delikatessemedarbejdere samt tidligere købmand Steffen Drejer.

- Vi kunne godt have startet tidligere op, men corona-udfordringen har gjort det lidt sværere at komme i gang, da vi ikke har ønsket at medvirke til større smittespredning. Men nu bliver der åbnet lidt mere op, og derfor synes vi, at torsdag den 28. maj er den helt rigtige åbningsdag til at starte dette helt nye koncept i Danmark, fortæller Mads Lisius Hansen.

Forretningen bliver en madbutik, der er etableret med baggrund i medlemskab af Vinspecialisten, Mesterslagteren, Bakery by Doktor samt Danske Spil med Tips og Lotto og GLS.

- Det kommer til at betyde, at butikken bliver et sted, der oser af mad, delikatesser, vine og specialøl, friskbagt bagerbrød og mad ud af huset, frokostordninger, selskabsmad. Butikken bliver en oplevelse for folk som sukker efter god mad, vin, specialøl og brød forklarer indehaverne.

Annonce

Café inde og ude

For at sikre den høje kvalitet, bliver det fagudddannede slagtere og pølsemagere, der i samarbejde med Gitte Serup Terkelsen og Mads Lisius Hansen, som kommer til at stå for al produktion af spegepølser, pålæg, "Bjerringbro Ben", "Bjerringbro Skinke", rullepølser, bacon med mere.

Steffen Drejer bliver ansat til at drive vin- og specialøl-afdelingen sammen med Mads Lisius Hansen. Planen er også at etablere en mindre café både inde og udenfor butikken, og beliggenheden bliver god, da den kommer til at vende ud mod den nye Niels Due Jensens Plads.

- I cafeen vil der kunne købes lette anretninger med et godt glas vin eller øl til, fortæller Gitte Serup Terkelsen, der dog samtidig gør opmærksom på at cafeen etableres med respekt for de gældende corona-regler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Bjerringbro Avis

Ny medarbejder i Jyske Bank

Annonce