Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Kirke fejrer sit jubilæum med irsk rock

Die Herren spiller U2-rock, og til august spiller bandet i Bjerringbro Kirke. PR-foto: Lars Lundgaard
U2's musik er til både glæde og fordybelse - og bandet Die Herren er ekspert i at lyde som det verdenskendte rockband. I august giver de en kirkekoncert i Bjerringbro Kirke.
Annonce

Bjerringbro: U2's musik og sange kan opleves ved en koncert i Bjerringbro Kirke den 31. august. Koncerten er et led i fejringen af kirkens 100-års jubilæum, og musikken leveres af det danske orkester, Die Herren, der siden 1991 har turneret med U2's musik og spillet over 2000 koncerter.

Det bliver en koncert i glædens og fordybelsens tegn, fortæller kirken i en pressemeddelelse. Der er plads til at komme rundt i forskellige sindsstemninger og følelser. Det er selvfølgelig en rockkoncert, hvor man til tider står op og klapper og synger. Til tider sidder man ned med tid til eftertænksomhed.

Det er ingen hemmelighed, at det irske rockbands tekster generelt er funderet i troen på Gud, og mange af sangene har direkte referencer til biblens ord, og siden 2005 har Die Herren deltaget i flere kirkekoncerter og U2-gudstjenester i Danmark.

Det hele startede med en koncert i Herning Kirke i 2005 i samarbejde med præst Jens Moesgaard Nielsen. Siden er antallet af kirkekoncerter øget støt frem til i dag, hvor bandet spiller 10-15 koncerter om året i kirker af alle størrelser og over hele landet. Altid med stort og engageret fremmøde.

Bjerringbro Kirke lover en stor oplevelse, og billetter kan købes fra den 31. maj via Viborg Bibliotekerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce