Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro FH holder fast i stregspillerne

Sofie Lund Nielsen og Louise Engstrøm fortsætter hos Bjerringbro FH i den kommende sæson. Foto: Bjerringbro FH

Håndbold: Bjerringbro FH's kvindemandskab i 1. division kommer i den kommende sæson til at minde en hel del om det mandskab, som klarede den nu overståede sæson rigtig godt.

Tidligere er der meldt om fortsatte samarbejder med både bagspillere, målvogtere og fløje - og også forsvarskrumtapperne bliver.

Både Sofie Lund Nielsen og Louise Engstrøm fortsætter således i blåt i den kommende sæson. Og dermed råder BFH i den kommende sæson over to spillere, som har fået skabt en god midterakse.

Annonce

- Sofie Lund Nielsen kom til Bjerringbro FH i 2019. Hun har udviklet sit spil i begge ender af banen. Samtidig med, at hun er en dygtig forsvarsspiller, er hun også en værdifuld midtstregspiller, hvor afslutningerne er forbedret meget siden hun kom til Bjerringbro FH, lyder det i pressemeddelelsen.

- Louise Engstrøm er en rigtig dygtig midtstregspiller, der er god til at sætte screeninger i angrebsspillet. Hun er en værdifuld spiller på Bjerringbro-holdet, hvor hendes spil både angrebs- og forsvarsmæssig er af stor betydning. Hun har udviklet sig meget på det seneste, skriver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce