Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Kabelnet fortsætter ufortrødent

Bjerringbro Kabelnet er en lokal forankret Antenne-forening som tilbyder TV, internet og telefoni i lokalområdet. Pressefoto
Kunder hos Bjerringbro Kabelnet skal ikke vælge ny udbyder til nytår
Annonce

Bjerringbro: Mens kunder hos det tidligere Eniig, nu Nordlys, skal vælge ny tv - og internetudbyder inden den 1. januar, kan de borgere i Bjerringbro, der er medlem af Bjerringbro Kabelnet, trygt læne sig tilbage og slappe af. Deres aftale fortsætte som vanlig.

- Det er absolut ikke alle borgere i Bjerringbro, der står overfor et fremtidigt skift, siger Emil Jørgensen, der er ansat hos Bjerringbro Kabelnet.

Han har i løbet af den sidste uges tid oplevet en del misforståelser hos kunder, der tror at de også skal skifte selskab.

- For at komme alle misforståelser til livs, skal det stærkt understreges at opsigelsen af Eniigs kunder intet har med Bjerringbro Kabelnet at gøre, og at det på ingen måde påvirker medlemmerne af Bjerringbro Kabelnet, de fortsætter uændret med at tilbyde tv, internet og telefoni til lokalområdet, siger Emil Jørgensen.

Han oplyser at skulle man have spørgsmål til situationen, så står man hos Bjerringbro Kabelnet altid klar til at hjælpe både på telefon, mail og på kontoret.


- Det er absolut ikke alle borgere i Bjerringbro, der står overfor et fremtidigt skift

Emil Jørgensen, Bjerringbro Kabelnet


- Det gælder naturligvis både for nuværende medlemmer, men også hvis man er én af de borgere, der til årsskiftet står uden udbyder – her vil vi gladeligt svare på spørgsmål og hjælpe med at finde den bedste løsning, siger Emil Jørgensen.

Bjerringbro Kabelnet er en lokal forankret Antenne-forening som tilbyder TV, internet og telefoni i lokalområdet.

- Vi leverer fibernet eller coax-net til en stor del af lokalområdet, og her vil vi gerne slå et slag for en stabil netforbindelse. Vi har flere forskellige løsninger, så man som borger kan sammensætte den tv- og internetpakke, der passer bedst til ens behov, forklarer Emil Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

25 års jubilæum

Bjerringbro Avis

25 års jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Nyt tag på Gerning Kirke

Bjerringbro Avis

Kuber pakkes ind som gaver

Bjerringbro Avis

Julehjælp til trængte familier

Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce