Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro-plakat i enkel streg

Den fint stiliserede plakat med Bjerringbros fire vartegn: Gudenåhuset, stationen, kirken og Grundfos. Foto: BussogEriksen
Herning-firma har skabt en Bjerringbro-plakat med fire karakteristiske elementer for byen.
Annonce

Bjerringbro: Kirken, Gudenåhuset, Grundfos og stationen. Det er de fire elementer, Herning-firmaet Buus og Eriksen har valgt til den enkle og ganske smukke plakat, de i en stiliseret streg og teglstensrøde nuancer på en sart lyseblå baggrund har kreeret for at karakterisere Bjerringbro - byen i midten.

Plakaten, der kun sælges online, udgives i tre forskellige formater: 30x40, 50x70 og 70x100 centimeter. Prisen for eksempelvis en 30x40 cm plakat er 299 kroner, og der er altid gratis fragt, fortæller Michael Buus.

De to kunstmalere bag ideen og produktionen af byplakater, Michael Buus og Sofie Eriksen, har også skabt byplakater til Holstebro, Varde, Struer, Videbæk, Brande, Aulum, Kibæk, Herning, Snejbjerg, Bramming og Lind, og helt bevidst har de valgt at "portrættere" mindre købstæder og byer:

- Landets større byer har egne informations- og turistbureauer til at "sælge" sig, og da alle mindre handelsbyer jo også har deres egen identitet, er det den, vi har prøvet at fange. For Bjerringbros vedkommende synes vi, at netop Grundfos, Gudenåhuset, banegården og kirken er karakteristiske kendetegn, siger Michael Buus, der sammen med sin kone, Sofie Eriksen grundlagde firmaet i 2013.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce