Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro-Silkeborg forlænger samarbejdet med talentchef

Søren Fisker. Foto: Emil Kaufmann
Søren Fisker, der er talentchef for Bjerringbro-Silkeborgs U19-hold, har lavet en ny to-årig aftale med klubben, og samtidig udvides samarbejdet omkring U19, så også ØBG er med.
Annonce

Bjerringbro-Silkeborg, Silkeborg-Voel KFUM og Bjerringbro FH fortsætter og styrker talentsamarbejdet ved at invitere ØBG med ind i det succesfulde samarbejde, som Søren Fisker står i spidsen for.

I den kommende sæson vil han og resten af teamet fortsætte med at udvikle U19-setuppet.

- Det gør vi ved at prioritere udviklingen af seniorkompetencer, som skal understøtte spillernes langsigtede udvikling. Vi vil fortsætte udviklingen af et stærkt træningsmiljø, hvor spillernes individuelle kompetencer vil være i centrum, og hvor vi også skal forsøge at gøre spillerne fysisk klar til livet som seniorspiller, fortæller Søren Fisker.

- I øjeblikket arbejder vi med at få etableret et setup, der passer til den store mængde af lokale talenter, der er i Bjerringbro og Silkeborg. Udover en masse forberedelse er næste skridt nogle åbne træninger i maj-måned, hvor vi skal have nogle gode træningspas og desuden have afdækket, hvordan truppen ser ud i den kommende sæson, siger talentchefen og fortsætter:

Annonce

Talentmassen er enorm

- Der er ingen tvivl om, at talentmassen i Bjerringbro og Silkeborg er enorm. Den udvikling skal vi fortsætte, og ambitionen er naturligvis at levere spillere til Bjerringbro-Silkeborgs ligahold.

Det er dog svært at gå direkte fra U19 og ind på ligaholdet, og derfor er ambitionen også at levere spillere til de lokale seniormiljøer, hvor Søren Fisker håber, at spillerne kan bidrage til stærke træningsmiljøer, der kan øge chancerne for at udvikle den næste lokale BSH-spiller.

- Opgaverne som talentchef i Bjerringbro-Silkeborg har fra dag ét været enormt spændende, siger Søren Fisker, og han glæder sig derfor meget til at fortsætte arbejdet med de lokale talenter i de næste to sæsoner:

- Jeg vil fortsætte med at gå ydmygt til opgaven og arbejde hårdt for, at vi kan lave et af landets stærkeste talentudviklingsmiljøer

Jesper Schou, der er direktør i Bjerringbro-Silkeborg, roser samarbejdet og glæder sig over, at både samarbejdet og Sørens gode arbejde fortsætter.

- Det glæder os, at vi med en forlængelse af samarbejdsaftalen med klubberne og med Søren som talentchef viser, at vi står sammen om en fortsat udvikling af det tilbud, vi kan tilbyde de bedste og mest træningsvillige U19- drengespillere, siger Jesper Schou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce