Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Taxi kører julegaver hjem til Grundfos-ansatte

Allerede onsdag i sidste uge begyndte Bjerringbro Taxi at køre julegaver ud til hjemsendte medarbejdere. Pressefoto
Grundfos har besluttet, at hjemsendte ansatte i Bjerringbro med hjælp fra Bjerringbro Taxi i år vil få deres julegave bragt til deres privatadresse.
Annonce

Bjerringbro: Den delvise nedlukning af Danmark betyder, at en stor del af de ansatte hos Grundfos i Bjerringbro, som i øjeblikket er hjemsendt grundt COVID-19-restriktioner, ikke selv kan hente deres firmajulegave.

Normalt henter de godt 4.500 danske ansatte hos Grundfos deres julegave hos virksomheden på Poul Due Jensens Vej i Bjerringbro. Som følge af de seneste COVID-19-restriktioner, hvor såvel offentligt som privat ansatte i så vidt omfang som muligt opfordres til at arbejde hjemmefra, har Grundfos valgt at hjemsende alle ansatte, der kan varetage deres arbejde hjemmefra, fra og med onsdag den 9. december 2020. Dette umuliggør julegavehentningen for de omfattede medarbejdere, der tæller over 2.000 personer.

Men det betyder ikke, at medarbejderne ikke skal have deres julegaver. Grundfos har indgået et samarbejde med Bjerringbro Taxi om at bistå med udbringningen af de omfattede medarbejderes julegaver.

Bjerringbro Taxi har i corona-tiden haft en meget stor nedgang i omsætning, ikke mindst fordi Grundfos-ordrer normalt udgør 70 procent af deres kundegrundlag. Men i corona-tiden har der været meget lidt rejseaktivitet. Pressefoto

- Jeg er meget taknemmelige over, at Bjerringbro Taxi træder til og kommer os og vores medarbejdere til undsætning ved at hjælpe med at køre julegaverne ud, og jeg synes, at det er en rigtig fin måde at hjælpe hinanden på og ikke mindst at udvise gensidig støtte til sine medmennesker. Det betyder virkelig alverden, at vi kan hjælpe hinanden i disse svære tider, siger Poul Due Jensen, CEO i Grundfos.

Bjerringbro Taxi har under normale omstændigheder en stor kundegruppe blandt Grundfos-medarbejderne, eksempelvis i forbindelse med rejser, og forretningen med Grundfos udgør normalt omkring 70 procent af vognmandsforretningens omsætning. Af den grund lider Bjerringbro Taxi under den stærkt begrænsede rejseaktivitet, der gælder både lokale og udenlandske rejsende.

Annonce

Stort omsætningsfald

- Vi har oplevet et omsætningsfald på omkring 90 procent i 2020, fortæller Mik Guldbrandsen, vognmand og medejer af Bjerringbro Taxi og fortsætter:

- Vores chauffører har været hjemsendte siden marts, så de er jublende lykkelige over denne mulighed for at komme ud at køre. Opgaven med at køre julegaver ud betyder for det første, at vi har noget at give os til, men det betyder også meget for os socialt – vi chauffører har jo ikke lavet noget sammen i otte-ti måneder. Og i denne tid, hvor pengene er små, genererer det selvfølgelig også en smule penge.

Grundfos Travel Services, der normalt samarbejder tæt med Bjerringbro Taxi, har arrangeret dette gensidigt gavnlige samarbejde.


Jeg er meget taknemmelige over, at Bjerringbro Taxi træder til og kommer os og vores medarbejdere til undsætning ved at hjælpe med at køre julegaverne ud, og jeg synes, at det er en rigtig fin måde at hjælpe hinanden på og ikke mindst at udvise gensidig støtte til sine medmennesker.

Poul Due Jensen, CEO i Grundfos


- Vi er glade for at kunne lave dette samarbejde med Bjerringbro Taxi. De har, siden corona-pandemien startede i marts, mistet størstedelen af deres indtægt grundet et næsten fuldstændigt rejsestop i Grundfos, og det er vi selvfølgelig rigtig kede af. Derfor synes vi, at det er rart, at vi ud over at kunne finde en hurtig, fleksibel og pålidelig løsning på julegaveudbringningen baseret på et allerede eksisterende godt samarbejde, også kunne støtte en lokal leverandør, siger Nomi Kustosz Andersen, der er Global Travel Manager i Grundfos Travel Services.

Udbringningen af julegaverne startede onsdag den 16. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Bjerringbro Avis

Pølsevognen fylder 100 år

Annonce