Annonce
Bjerringbro Avis

Spillet 2021: Stole med numre på til Busbjerg Spillet

Publikummerne plejer at kunne sætte sig, hvor de vil til forestillingerne på Busbjerg. Sådan bliver det ikke til forestillingen i 2021. Arkivfoto: Annelene Petersen
Friluftsspillet tager allerede nu corona-forholdsregler for næste års forestilling

Busbjerg:  Når publikum i juni 2021 kommer til Busbjerg for at se årets forestilling, musicalen Annie, så er der numre på stolene. For første gang i spillets historie kan publikummerne ikke bare sætte sig, hvor de vil.

Forberedelserne til forestillingen i 2021 er i fuld gang, og corona-pandamien sætter sine begrænsninger, både når det gælder øvedagene og selve opførelserne.

I nær fremtid vil folk fra Busbjerg Spillene tage turen til Busbjerg for at stille 500 stole op, så arrangørerne kan få et billede af, hvordan stolene kan stå med den fornødne corona-afstand. Når folk bestiller billet, tages der højde for, at folk kan sidde sammen i små grupper.

Annonce

- Heldigvis er der udviklet billetsystemer, som sørger for tomme stole og dermed den nødvendige afstand, siger pr-ansvarlig Lisbeth Gaba.

Planen var musicalen Annie skulle sættes op i år, men det satte corona-krisen en stopper for, og øvedagene blev aflyst. Forestillingen var nummer 75 og dermed jubilæumsforestilling.

Mænd søges

Nu genoptager man så arbejdet med Annie, som opføres i juni 2021. Størstedelen af rollerne er besat med de mennesker, som i foråret var begyndt at øve. Der er dog enkelte ledige roller, idet der mangler stadig et par mænd til at synge og også danse et par trin.

- Hvis der går et par mænd med drømmen om at være med, så hører vi gerne fra dem. De skal kunne synge og også gerne tage et par dansetrin, siger Lisbeth Gaba, som også tidligere har kæmpet for at finde mænd, som vil spille med.


Hvis der går et par mænd med drømmen om at være med, så hører vi gerne fra dem. De skal kunne synge og også gerne tage et par dansetrin.

Lisbeth Gaba, pr-ansvarlig


Hun har allerede spurgt mange men indtil nu uden held.

- Jeg kan ikke forstå, at det er så svært at få mændene til at melde sig. Jo, der er mange øveaftener, men mændene kan være med til at tilrettelægge det, så det kan passe ind i deres program, tilføjer hun.

Mænd, som har lyst til at prøve kræfter med Busbjerg, kan læse mere på Busbjerg Spillenes hjemmeside.

Annonce

Corona-afstand

Corona'en sætter også sit præg på de mange øvedage, der venter forud for forestillingerne i juni 2021.

- Når man spiller teater, så kommer man tæt på hinanden. Vi er i vores egen boble, men vi laver strikse regler for at sikre os så godt som muligt, og folk må kun møde op, hvis de er raske, det kan jo havde store konsekvenser, hvis der er én, som bliver smittet. Og når vi kommer til opførelserne, så må skuespillerne ikke gå ned  blandt publikum, siger Lisbeth Gaba.

Øvedagene starter sidste søndag i februar 2021, og der er forestillinger i juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Annonce