Annonce
Bjerringbro Avis

Blikfang får ny ejer

Blikfang Optik får ny ejer. Privatfoto
Efter 15 år sælger Per Skov sin brilleforretning i Langå til butikschefen.
Annonce

Langå: I 15 år har Blikfang Optik været synlig i Bredgade, men nu er tiden kommet til, at indehaver Per Skov giver "stafetten" videre.

Per Skov og Charlotte Smedegaard, nuværende butikschef, har indgået aftale om overdragelse af butikken pr. 1. juni 2020 til Charlotte Smedegaard, som bliver den nye ejer.

Hun siger i forbindelse med overtagelsen:

- Jeg lover jer, at butikken forbliver i samme ånd, dog med nyt koncept. Der er ingen tvivl om, at det lokale butiksliv er påvirket af de større kæder med konkurrerede priser. Jeg håber, at mit nye koncept i butikken forhåbentlig gør, at C optik bliver jeres primære brillebutik. Den nye butik står klar til, at tage imod kunder fra onsdag den 3. juni.

Charlotte Smedegaard har været ansat ved Blikfang Optik i seks et halvt år, hvor hun er blevet et kendt ansigt i byen. Per Skov ser frem til at butikken fortsat er en central del af Langås erhvervsliv.

- Jeg har nydt hver en arbejdsdag, mens jeg er gået fra deltidsansat til butikschef. Jeg har haft en fantastisk chef og de sødeste kollegaer. Nu nøglerne, og hermed ejerskabet af brillebutikken, overrakt til mig. Jeg er beæret, stolt og utrolig lykkelig over, at jeg nu kan kalde mig selv for butiksindehaver af Langås brillebutik. Af hjertet tak til alle kunder, der gennem de 15 år har støttet butikken, siger Charlotte Smedegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce