Annonce
Bjerringbro Avis

Borgere kan bidrage til grønt kunstprojekt

Jane Susanne Andersen er leder af og underviser i Ulstrup Billedskole, i 2019 fik hun ”Orlaprisen” for bogen "Hybenhjerter". PR-foto
Billedkunstnere opfordrer til at bidrage til grønt kunstværk
Annonce

Favrskov: Blad for Blad, det er navnet på et fællesskabende kunstprojekt i Favrskov, som tre lokale billedkunstnere står bag.

Biblioteker og kulturhuse i Favrskov inviterer alle til at være med til at skabe et grønt kunstværk til kommunens kulturhuse, der lige nu er lukkede på grund af covid-19.

Det er de tre lokale billedkunstnere Line Frøslev, Jane Susanne Andersen og Maja Germundsson, som sammen har udviklet projektet, og de inviterer alle i Favrskov Kommune til at være med til at improvisere med grønne farver og bladform, når værket ”Blad for Blad” tager form over de næste uger.

- Under coronakrisen må vi alle undvære fællesskab og samvær, så med et kreativt initiativ inviteres alle kultursultne nu til at bidrage til et fælles værk med et eller flere blade, lyder det i en pressemeddelelse fra de tre kunstnere.

Alle har mulighed for at være med, for det kræver ikke særlige kundskaber at producere blade til kunstværket. Bladene kan klippes, hækles, sys, vikles eller strikkes - bare materialets farve er grøn. Materialet skal helst være noget, man har derhjemme i gemmerne, og på den måde være grønt - også i bæredygtig betydning.

- Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med, for det er i det magiske sammenspil og fællesskab, at dette værk skal opstå og blive større og bedre end det, vi hver især bidrager med, lyder opfordringen fra leder af Ulstrup Billedskole Jane Susanne Andersen, leder af Hinnerup Billedskole Line Frøslev og leder af Hammel Billedskole Maja Germundsson.

Når værket er færdigt, bliver det udstillet i kulturhusenes vinduer som et symbol på den tid, hvor vi har været sammen hver for sig.

På favrskovbib.dk og på Favrskov Bibliotekernes facebookside kan man finde en skabelon til de blade, værket skal opbygges af, samt opskrifter og inspirationsmateriale udformet af de tre kunstnere. Her kan man også læse mere om, hvor man afleverer sine biddrag til værket.

Line Frøslev er leder af og underviser i Hinnerup Billedskole og har netop udgivet bogen ”Boost din billedkunst”.Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce